Black Friday: LEGO opent een flagship store in Amsterdam
Photocredits: Pixaby

Black Friday en LEGO liefhebbers zullen reikhalzend naar vrijdag 29 november uitkijken. Tijdens Black Friday 2019 opent er een gloednieuwe LEGO flagship store in Amsterdam. De openingsweek vindt plaats van 29 november tot en met 5 december 2019. Dat nieuws heeft de speelgoedketen onlangs bekend gemaakt.

Euroscoop Amsterdam-Noord

In Amsterdam-Noord opende maandag een nieuwe Euroscoop. Het bedrijf met vele vestigingen in Nederland en België werd onlangs overgenomen door Pathé. De naam blijft echter hetzelfde en ook de medewerkers hoeven niet voor hun baan te vrezen. Onlangs schreven we een artikel over de Euroscoop.

Black Friday

Lego fanatiekelingen kunnen vanaf Black Friday tot en met 2 december 2019 in de speelgoedwinkel terecht voor vele aanbiedingen, exclusieve producten en promoties. Zo ontvangen LEGO VIP’s op de dag van de opening een limited edition LEGO molen bij besteding vanaf 75 euro en ontvangen alle klanten een gratis ‘I love LEGO Store Amsterdam’ tegeltje zolang de voorraad strekt.

Flagship store in Kalverstraat

De nieuwe LEGO winkel is gehuisvest in de Kalverstraat. Het wordt de tweede officiële LEGO winkel in de hoofdstad, maar wel de eerste flagship store. De LEGO winkel wordt er één voor de echte LEGO liefhebber. In de nieuwe vestiging tref je onder meer een molen.

Speciale molen

Deze molen is volledig gebouwd met LEGO blokken. De molen bestaat uit 885.757 stenen, het bouwwerk is 3,25 meter hoog en weegt rond de 1825 kilogram. De bouwers zijn ruim 3000 uur bezig geweest met het bouwen en ontwerpen. Verder vind je in de winkel een grote selectie van de nieuwste LEGO sets en diverse instore speelplekken, activiteiten en events die je alleen in de LEGO flagship stores tegenkomt.

vrijetijdamsterdam.nl

Het Amsterdamse Winterparadijs komt terug en is groter dan ooit

Gerelateerd: business nieuws in Amsterdam