Bedrijf Tom Coronel kampt met financiële perikelen
Tom Coronel.

Bedrijf Tom Coronel kampt met financiële perikelen

AMSTERDAM (DFT) – Ondernemer en autocoureur Tom Coronel heeft het faillissement aangevraagd voor zijn winkelonderneming Create2Fit. Dit moederbedrijf van webshops als Televisiewinkel.nl, Koffiediscounter.nl, Barbecueshop.nl en Sneeuwkettingen.com verkeert al langer in financiële problemen. Dat nieuws heeft De Telegraaf vrijdagochtend 4 januari 2019 bekend gemaakt.

Create2Fit is opgericht door Coronels zakenvriend

Create2Fit is in 2004 opgericht door Coronels zakenvriend Marc Koster. Coronel kwam er later bij. Create2Fit telt circa 65 werknemers. Door de financiële nood is het niet meer mogelijk bestelde producten te retourneren of te laten repareren bij de webshops van het bedrijf.

Desondanks is Coronel wel op weg gegaan naar Peru

Ondanks de faillissementsaanvraag van Create2Fit is Coronel gisteren overigens afgereisd naar Peru voor de Dakarrally, zo meldt hij volgens de Telegraaf via Twitter. De Dakar-rally is een rally voor auto’s, vrachtwagens, quads en motoren die jaarlijks wordt gehouden in de maand januari.

Scheuren door de Zuid-Amerikaanse woestijn

De rally wordt gereden door de Zuid-Amerikaanse woestijn. De rally is ook bekend onder zijn oude naam Parijs-Dakar. Sinds 2009 wordt de Dakar-rally gehouden in Argentinië, Chili, Peru en Bolivia.

Nadat ze in 2017 voor het eerst allebei met een buggy de finish hadden gehaald van de Dakar Rally, stappen Tim en Tom dit jaar voor de tweede keer weer eens samen in een Dakar-bolide.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gaat Aristos uiteindelijk weer een lange neus trekken