5 x leuke werkplekken in Amsterdam

Heb jij de mogelijkheid tot flexwerken? Geniet van een aantal leuke werkplekken in Amsterdam. Ruil je kantoor of woonkamer in voor een van deze prachtige ruimtes. Geniet hier van heerlijke koffie en maak er een productieve dag van!

The Hoxton

Werken waarbij je wordt omringd door luxe? The Hoxton heeft vestigingen in onder andere Williamsburg, Brooklyn en Londen. En aan de Amsterdamse Herengracht, met een lobby die zich uitspreidt over twee verdiepingen. In dit fijne hotel kan je een werkruimte huren, net als een fanatieke tafeltennis-sessie met het team. In the Hoxton kun je de werkdag niet afsluiten zonder een heerlijke borrel in The Courtyard.

White Label koffie

White Label Coffee is een fijne, ongedwongen werkspot die zich op twee locaties bevindt. Zowel in Noord, op het Zonneplein, als Amsterdam West, op de Jan Evertenstraat, kun je terecht voor barista koffies en een fijn plekje om met je laptop te zitten. White Label staat bekend om de heerlijke koffie en die zijn natuurlijk onmisbaar op een productieve werkdag.

Kanarie club

Werken, eten, drinken en flirten. En dat allemaal onder één dak. Dat is het idee achter Kanarie Club, de informele werkplek in Amsterdam-West. Typ lekker een eind weg met een hapje en een drankje, en rol daarna door naar de poolbar op de bovenste verdieping. De Kanarie Club is een werkplek waar je als vroege vogel terecht kunt, maar na de nodige productieve uren ook heerlijk kunt borrelen en dineren met vrienden. Mocht je behoefte hebben aan wat meer privacy? Dan zijn er op de eerste verdieping verschillende, stijlvol ingerichte meeting rooms of zoek tijdens deze tropische temperaturen een plekje op het zonovergoten terras.

Mindspace

Een fijne plek om te werken is Mindspace. Het heeft meerdere vestigingen in Amsterdam. Het zit in echte karakteristieke panden waar je je ogen uitkijkt. Het is niet voor niets dat de locaties van Mindspace ook regelmatig als shootlocatie wordt gebruikt.

Volkshotel

Volkshotel is een hotel dat bekend staat om de ruime werkplaats. De Werkplaats heeft een industriële look and feel, maar de plantjes en lampen brengen ook zeker het nodige huiselijke gevoel naar boven. Deze plek is ideaal als jouw werkdag al vroeg begint, want je bent al vanaf 7 uur ’s ochtends welkom op de Wibautstraat!

Eigen werkplek

Kost zo’n flexplek je teveel? Of liever een vaste inspirerende plek? Maak dan een eigen werkplek. Doe inspiratie op bij de prettige plekjes in Amsterdam en breng dit terug in je nieuwe werkplek. Deze werkplek kan natuurlijk niet zonder een aantal essentials zoals: lekkere koffie, goed internet en een fijn bureau met goede zitplek. Belangrijk dat de stoel lekker zit en niet de vloer beschadigd, gebruik daarom stoelpootdoppen of viltjes voor stoelen. Met een fijne werkplek ben jij nog productiever en maak je van elke dag een succesvolle dag!