Amsterdamse studenten opgelet: Win een vakantie via SUSA studentenwerk!

Een supergave actie. SUSA flexibel studentenwerk geeft een reis weg voor twee studenten. Om deze te winnen moeten studenten uit Amsterdam raden welke bestemming SUSA in gedachten heeft. SUSA biedt flexibele bijbanen voor studenten uit heel Nederland. Veel van de bedrijven zijn gevestigd in de hoofdstad waarvoor deze bijzondere actie op touw is gezet.

SUSA heeft een geweldige bestemming in gedachte

Naast flexibele bijbanen biedt SUSA nu ook een beetje ontspanning. “De afstand tussen de skivakantie en de zomervakantie is te lang om zomaar te overbruggen, daarom geven we een reis weg. SUSA heeft een geweldige bestemming in gedachte waar twee studenten even kunnen bijkomen. Tijdens de actieperiode van 18 april tot en met 9 mei worden er verschillende hints weggegeven via de Instagram- en Facebookpagina van SUSA. De hints leggen een verband tussen de stad Amsterdam en de bestemming. Wie de juiste links weet te leggen en erachter komt om welke plek het gaat, wint een prijs. Deze prijs is een reischeque ter waarde van € 600”, laat een woordvoerder van SUSA vol enthousiasme weten.

Studenten kunnen goed verdienen en op een leuke manier werken

In Amsterdam gaat het goed met de werkgelegenheid en het studentennetwerk van SUSA plukt daar de vruchten van. Studenten kunnen goed verdienen en op een leuke manier werken bij toffe bedrijven zoals KLM, ABN AMRO, Basic-Fit, Crédit Agricole, Air France KLM, WoningNet, SOS International, DTG, Knab, Joost Zorgt en Budget Energie.

Bijbanen in een hoop regio’s in Nederland

Naast Amsterdam zijn er door het hele land uitdagende, afwisselende en flexibele vacatures. Zo zijn er bijbanen in onder andere Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Ede, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Wageningen en Zwolle.

SUSA flexibel studentenwerk zet zich al meer dan 70 jaar in voor studenten

SUSA flexibel studentenwerk zet zich al meer dan 70 jaar in voor studenten. SUSA zorgt ervoor dat je als student je drukke studentenleven en je wisselende studierooster kunt combineren met een interessante bijbaan. Daarnaast zorgt SUSA ervoor dat je komt te werken in een gezellig studententeam en dat je al je zaken makkelijk online kunt regelen. Veel van deze bijbanen bevinden zich in Amsterdam. De winactie dient om deze bijbanen te promoten en SUSA onder de aandacht te brengen bij de Amsterdamse student.

vrijetijdamsterdam.nl