DJ duo Osie Square:
Osie Square. Pic by betephotography en styling by Sabine Staartjes

DJ duo Osie Square: “Wij zijn tijdens Pride ere Janey’s”

“Wij zijn tijdens Pride ere Janey ‘s, daar zijn we blij mee en trots op én nog belangrijker we staan te popelen om de bezoekers te vermaken met lekkere muziek. We gaan heel veel goede lekkere dansbare beats aan het publiek laten horen”, aldus de gebroeders Cliff en El Osie die samen het DJ duo Osie Square vormen en zich geruime tijd al platen draaiend van de ene naar de andere nachtclub in Amsterdam begeven.

Cliff, die afgelopen weekend samen met zijn broer nog op het Milkshake festival stond te shinen, vervolgt: “Na de botenparade is er altijd een straatfeest bij het homomonument en Janey is daar dit jaar de stage host. Janey is een succesvol Amsterdams vrouwenfeest wat de laatste jaren uitstekend heeft ingespeeld op de behoefte van vrouwen die van een goed feest houden. Maar, natuurlijk is het homomonument toegankelijk voor iedereen”, waarna broer El Osie inhaakt: “Het mooie van dit feest is dat het nog een ouderwets Pride feest is waar alleen door vrijwilligers aan meegewerkt wordt. Hier heerst nog het oude Amsterdam gevoel en wordt liefde en vrijheid om te zijn wie je wil al dansend, drinkend en kletsend gevierd.

“We bevinden ons zaterdag tussen een ‘all female’ line-up van knappe vrouwen die echt wat kunnen achter de draaitafels. Charlie, NINA, Kimberlee RamirezFemmetastic, Nikky Adriana, Raphaella Brown, Kleine Kim, Dirty Daan, Pokkoehontas en de MC’s zijn JNM the Naked MC & MC Gigi. Er worden diverse muzieksoorten gedraaid waaronder disco, house, pop, oldschool hits, urban en afrobeats”, laat Cliff vrolijk vooruitkijkend naar het Pride weekend in Amsterdam weten.

Janey was net als het DJ duo present tijdens het Milkshake Festival. Ze hadden een mooi stukje op het Westergasterrein toebedeeld gekregen met een eigen stage. Er kon bijna geen kip meer bij in de roze met paars gekleurde tent en opvallend waren de groepjes mannen die zich samen met het vrouwelijk publiek al dansend uitstekend leken te vermaken.

DJ duo Osie Square: "Wij zijn tijdens Pride ere Janey's"
Richtingwijzer naar Janey en Sexy Party tijdens Milkshake 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Voor Janey beginnen de Pride festiviteiten vrijdag al. Dan wordt er een feest georganiseerd in het Blauwe Theehuis in het Vondelpark.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl