Gloednieuw Postillion Hotel: 'breed inzetbaar op nostalgische locatie'

In Amsterdam, op een prachtige locatie, herbergt zich sinds november 2018 één van de hotels van de hotelketen Postillion Hotels. In het Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam kun je niet alleen overnachten, koffie drinken, ontbijten, lunchen en dineren, je kunt hier ook op dit historisch stukje Amsterdam, gebruik maken van één van de vergaderruimtes die het Convention Centre tot zijn beschikking heeft. De ideale locatie om trainingen, beurzen en congressen te organiseren. De hotelketen heeft naast Amsterdam ook hotels in Rotterdam, Arnhem, Amersfoort Veluwemeer, Deventer, Utrecht Bunnik en Dordrecht.

Gloednieuw Postillion Hotel: 'breed inzetbaar op nostalgische locatie'

Waar het hotel volledig nieuw is gebouwd, is de ruimte van de naastgelegen voormalige kauwgomballenfabriek, omgetoverd tot een Convention Centre. Een prachtige plek waar een flexibele congreszaal in combinatie met een ruim opgezette foyer, ruimte biedt aan nationale en internationale congressen. De imponerende ruimte oogt strak en industrieel.

De 8 meter hoge ruimte van het Convention Centre kan op diverse manieren ingericht worden. Zo is er plek voor een congres met 1200 deelnemers, maar zijn er ook mogelijkheden voor kleinere groepen.

Aan de grote en imposante zaal grenst een foyer gedeelte, voor 400 personen, met lagere plafonds, waar in navolging van de grote ruimte eveneens plek is voor stands en posterborden voor posterpresentaties. Er is 700 m2 aan expositieruimte.

Trainingen, vergaderingen en congressen zijn niet weg te denken uit het bedrijfsleven. Het Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is uitermate geschikt voor de organisatie hiervan. Op de eerste etage bevinden zich negen zalen van diverse groottes. Deze ruimtes kunnen onder andere dienst doen voor break-out sessies.

Het Postillion Hotel & Convention Centre herbergt totaal 32 in grootte variërende zalen waar vergaderd kan worden. Deze ruimtes ogen rustgevend en zijn een ideale plek om met wisselende aantallen een vergadering te beleggen. De medewerkers beschikken over expertise in het faciliteren van congressen, beurzen en events. Zij denken graag mee om aan de wensen van de klant te voldoen.

Na een intensieve dag kun je tot jezelf komen in één van de comfortabele kamers die het hotel rijk is. Bijzonder om te vermelden zijn de spraak gestuurde kamers, zo worden de TV en de lampen met de stem bediend.

Gloednieuw Postillion Hotel: 'breed inzetbaar op nostalgische locatie'

Mocht je nog geen zin hebben om naar je hotelkamer te gaan, dan kun je genieten van één van de andere faciliteiten die er door het 4-sterrenhotel wordt aangeboden. Zo is er een echte koffiebar voor een lekkere kop koffie en kun je ontbijten, lunchen en dineren bij het BBQ restaurant Cooper & Cecile. Het restaurant is een gezellige en fijne plek om te genieten van een goede maaltijd.

Geschreven door:

Rik Verkaik
vrijetijdamsterdam.nl