Postillion Hotel Amsterdam: de plek waar je blijft plakken

We moeten nog even geduld hebben. Maar over een tijdje genieten we weer van concerten, schreeuwen we weer de longen uit ons lijf tijdens een voetbalwedstrijd en lopen we weer de polonaise op een feest. En tot die tijd? Tot die tijd boek je een fijne city-break en geniet je van de rust op straat, grijp je de kans om de Nachtwacht eindelijk eens in alle rust te kunnen bekijken en bekijk je onze hoofdstad met andere ogen. Waar je dan slaapt? In Postillion Hotel Amsterdam bijvoorbeeld. Vanuit deze locatie fiets je in 12 minuten naar de Johan Cruijff ArenA en de Ziggo Dome. Fiets je de andere kant op dan sta je binnen dezelfde tijd op de Albert Cuypmarkt. Dat is nog eens een slimme uitvalsbasis.

Heb je juist zin om je zo min mogelijk in te spannen? Laat je dan in het hotel lekker in de watten leggen. In het BBQ restaurant Cooper & Cecile bijvoorbeeld. Daar hoort ook een heerlijk dakterras bij. Wil je gewoon lekker een stapel tijdschriften doorworstelen? Vlei je dan languit op jouw heerlijke bed in onze moderne hotelkamers mét uitzicht over de stad. Als je voelt dat je indommelt dan doe je de gordijnen gewoon dicht. Daar hoef je jouw bed niet voor uit. Een druk op de IPad naast je bed is genoeg. Bijna alles in je kamer is op deze manier te bedienen. En wil je de deur niet uit maar toch grachtenpanden zien? Kijk dan eens goed naar het behang.

Zoals bijna elke locatie in de Amsterdamse binnenstad, heeft ook Postillion Hotel Amsterdam een bijzondere geschiedenis. Het hotel is gevestigd naast het congrescentrum. Ooit was dit de kauwgomfabriek van de gebroeders Markus. Vanuit die locatie maakten zij het merk Maple Leaf groot. Wie goed oplet, ziet ook in het hotel verwijzingen naar de fabriek. In het congrescentrum zelf vind je 31 vergaderzalen die op een slimme manier verbonden zijn of juist losgekoppeld kunnen worden. Er kunnen wel 1200 mensen tegelijk bij ons terecht. Postillion Hotel Amsterdam ontvangt daardoor vaak een leuke mix van zakelijk reizigers en toeristen.

Postillion Hotel Amsterdam is een plek waar je blijft plakken, en dat komt niet alleen door de geschiedenis van de kauwgomballenfabriek. Het is een frisse, moderne maar ook gezellige locatie. Goed bereikbaar, maar net buiten de drukte. Met Park Somerlust om de hoek kun je zelfs een frisse duik op loopafstand maken. Is fitness meer jouw ding om in shape te blijven? Er is ook aan een fitnessruimte gedacht.

Bij Postillion Hotel Amsterdam ervaar je hoe genieten, ook met coronamaatregelen mogelijk is. Er is genoeg afstand gecreëerd voor een veilig verblijf en een gastvrije medewerker om je te helpen is altijd dichtbij. Ben je op zoek naar een rustig maar centraal gelegen hotel dan is Postillion Hotel Amsterdam een absolute aanrader.

Vrije Tijd Amsterdam i.s.m. Postillion Hotel Amsterdam