Kinderboerderij Gliphoeve organiseert speciale buren dag

Leuk en gezellig nieuws over Kinderboerderij Gliphoeve! De Amsterdamse buurtboerderij organiseert op zaterdag 28 september een speciale buren dag met kinderactiviteiten, een braderie én een heuse Roti wedstrijd.

Braderie, strobalenrace, spelletjes en roti

“Het wordt een hele gezellig dag bestaande uit een strobalenrace en spelletjes voor de kinderen, de ouders kunnen speuren naar koopjes tijdens de braderie, met in de middag een spannende wedstrijd voor de beste Roti uit Zuidoost”, vertelt een medewerker van de kinderboerdij.

De strijd om de Roti-chef van 2019

“We roepen buurtbewoners op om de lekkerste roti klaar te maken voor een bekwame jury. De maker van het beste gerecht wordt benoemd tot de Roti-chef van het jaar 2019”, aldus de medewerker namens buurtboerderij Gliphoeve.

Opgeven kan nog steeds

Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds opgeven voor de braderie en de roti wedstrijd. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] Het buurtfestijn is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam en het OranjeFonds.

VTA Banner
VTA Banner
VTA Banner
VTA Banner

Voor alle ins en outs, actualiteiten en laatste nieuws kun je het beste de Facebook-pagina van Kinderboerderij Gliphoeve in de gaten houden.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: The Dylan Amsterdam viert 20-jarige jubileum op bijzondere wijze