WK 2018: URUGUAY EN PORTUGAL OP GROTE SCHERMEN BIJ GIRASSOL

WK 2018: URUGAY EN PORTUGAL OP GROTE SCHERMEN BIJ GIRASSOL
Photo credits: Restaurant Girassol

WK 2018: URUGUAY EN PORTUGAL OP GROTE SCHERMEN BIJ GIRASSOL

“Na het halen van de achtste finale hebben wij als Portugees restaurant natuurlijk de verplichting en eer om de aankomende wedstrijden van Portugal uit te zenden. Dit maal doen wij dit met 2 grote schermen op het terras aan de amstel. Juich jij met ons Portugal de kwartfinale in? Reserveren is niet mogelijk”, is te lezen in het bericht van het heerlijke Portugese restaurant aan de Amsterdamse Weesperzijde.

Ronaldo neemt het op tegen Suarez

Om 20:00 uur start de WK kraker tussen Uruguary en Portugal met als inzet een plaats in de kwartfinale. Bij Portugal zijn de ogen natuurlijk op ’s werelds beste speler Christiano Ronaldo gericht terwijl Amsterdammers vooral willen zien hoe ex Ajax-speler Suarez het tijdens de wedstrijd zal daan doen.

Authentieke Portugese gerechten

Het oudste Portugese restaurant van Nederland welke authentieke gerechten serveert opent morgen om 12:00 uur ‘s middags. Ze zitten aan de Weesperzijde 135 in Amsterdam. Momenteel één van de leukste plekjes van de stad, die vooral met zomerse temperaturen maar al te graag bezocht worden.

BBQ en de Amstel in plonsen

Onlangs stelde de Gemeente Amsterdam nog een BBQ verbod in voor het stuk aan de Weesperzijde echter lijken de bezoekers zich daar nog niets van aan te trekken. Er wordt nog volop vlees bereid op de BBQ. Ook wordt er met zomers weer heerlijk de Amstel ingedoken, zitten er nog meer cafés, restaurants en roeiverenigingen.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Onlangs namen we Girassol op als favoriet terras in ons artikel over terrassen in Amsterdam.