Wees geen krent

‘Ga virtueel uiteten op doneer.restaurant’

Amsterdam, 17 maart – Wegens de uitbraak van het coronavirus sluit de Nederlandse horeca minimaal tot 6 april. Voor veel restaurants vormt deze maatregel een financiële strop. Via dit platform zorgen wij er samen voor dat jouw favoriete restaurant straks nog bestaat. Het concept is simpel: koop een virtueel gerecht en ondersteun hiermee jouw favoriete restaurant. Zo wordt dineren voor nu even doneren!

Liefde voor de horeca

Dit concept is ontwikkeld om de horecaondernemer te helpen in deze tijd. Geen restaurant houdt het financieel vol zonder klanten. Wil je na deze ellende nog uiteten in je favoriete restaurant, steun ze dan via Dineren is Doneren. Zo voorkomen we samen failissementen.

Veilig doneren zonder winstoogmerk

‘Dineren is Doneren’ is een initiatief zonder winstoogmerk, ontwikkeld door de horecaliefhebbers: digital agency Lama Lama en wordt ondersteund door Spice PR. Het volledig gedoneerde bedrag zal op de officiële rekening van het betreffende restaurant worden gestort.

Samen sterk

Laten we er samen voor zorgen dat we kunnen blijven genieten van een heerlijk avondje uit eten. Ga naar de site en help jouw favoriete restaurant door deze moeilijke tijd!
Dineren = Doneren.

vrijetijdamsterdam.nl