We make the City gaat beginnen

We make the City gaat beginnen
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

We make the City gaat beginnen

Vanaf woensdag 20 juni tot en met zondag 24 juni staat een deel van de stad in het teken van het festival ‘We make the City’. Tijdens het festival dat volgens de organisatie de stad beter maakt, worden vijf dagen lang, met publiek én experts, urgente uitdagingen voor het dagelijks leven in de stedelijke omgeving opgepakt. Op tientallen locaties verspreid over de stad Amsterdam én de regio.

In de video van het evenement is te zien dat het event voor alle mensen is die de stad gebruiken, creëren, bezoeken en maken. “Er is ruimte voor nieuwe initiatieven, nieuwe verbindingen, nieuwe ideeën, nieuwe vrienden, nieuwe toekomsten en nieuwe geschiedenis.

We make the City wil leefbare steden creëren. Onder andere groener, slimmer, inclusiever, leuker, diverser en fijner. Vijf dagen is er ruimte voor 20 thema’s, 45 excursies, 100 evenementen, 145 locaties, 180 nationaliteiten, 600 sprekers en 30.000 deelnemers”, is te zien in de video.

De aankomende dagen zijn er onder andere lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, werkplaatsen en een uitnodigend en actief weekendprogramma voor een groot en breed publiek. Festival ‘We make the City’ is voor Amsterdam, de Metropoolregio Amsterdam, Europese steden en de rest van de wereld.

Voor alle informatie over dit festival bezoekt u de website van ‘We make the City’.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Tip: neem ook een kijkje in ons blog met leuke dingen te doen op woensdag 20 juni