Wat we van de techbeurs CES in Amsterdam kunnen verwachten

Wat we van de techbeurs CES in Amsterdam kunnen verwachten
Beurs van Berlage. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

17 oktober aanstaande vindt de techbeurs CES Unveiled plaats. Deze internationale technologie beurs vindt voor de 3e keer plaats in Amsterdam, in de Beurs van Berlage. De vorige editie die afgelopen januari plaatsvond in Las Vegas was een groot succes. Tijdens deze techbeurs laten bedrijven zien waar ze mee bezig zijn, en worden de laatste trends gepresenteerd op het gebied van tech en innovatie. Van startup in app ontwikkeling tot grote corporaties, je vindt ze er allemaal. Wat kan je precies verwachten van deze grote techbeurs?

De opzet van het event

De Consumer Electronics Show (oftewel: CES) is al jaren Amerika’s grootste tech-event. Tijdens deze techbeurs presenteren bedrijven wat ze dit jaar gaan lanceren en geven ze het publiek alvast wat ‘teasers’. De aftrap van de CES wordt gedaan door verschillende marktleiders en pioniers in de industrie. Dit wordt gevolgd door een beurs- en netwerkgelegenheid. Hierin presenteren lokale bedrijven de nieuwste innovatieve technologieën met het oog op wereldverbetering. De doelgroep van de beurs is dan ook erg divers. Van senior executives tot eerstejaars student informatica, iedereen is aanwezig op deze grote techbeurs.

Wat kunnen we verwachten?

Omdat de beurs dit jaar in Las Vegas al heeft plaatsgevonden, hebben we alvast even kunnen gluren bij de buren. Wat voor onderwerpen kunnen we precies verwachten tijdens de CES 2019? De beurs zal in het teken staan van innovatieve technologie die de potentie heeft om ons leven te veranderen en te verbeteren. Thema’s die de revue zullen passeren zijn onder andere:

● Kunstmatige intelligentie (AI)
● AR/VR
● Bedrijfsoplossingen
● Gezondheid en welzijn
● Veerkracht
● Slimme steden (smart cities)

Conclusie

Er valt weer veel te verwachten van deze 3e Nederlandse editie van de CES. Van duurzame slimme steden, geoptimaliseerde processen, geavanceerde AI toepassingen tot innovatieve gadgets. Gezien alle opkomende trends en ontwikkelingen kunnen we verwachten dat de techbeurs dit jaar genoeg actuele en futuristische thema’s zal behandelen. Vooral de introductie van de eerste opvouwbare telefoons of het supersnelle 5G netwerk zal waarschijnlijk veel gespreksstof opleveren. Ben jij enthousiast geraakt of wil je meer weten over de techbeurs? Via deze pagina kun je je vanaf juni registreren voor het evenement.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here