Wat kun je doen op Hemelvaartsdag in Amsterdam?

Wat kun je doen op Hemelvaartsdag in Amsterdam?

Wat kun je doen op Hemelvaartsdag in Amsterdam? We zien het je al denken. Speciaal voor de mensen die willen weten welke leuke dingen er op Hemelvaartsdag in Amsterdam te doen zijn, stelde we een mooie lijst samen! Als je nog een leuk tip hebt dan ontvangen wij deze graag. Stuur dan een e-mail naar rik@vrijetijdamsterdam.nl.

HEMELTJELIEF! FESTIVAL op de NDSM-werf

Op Hemelvaartsdag 2019 staat er weer een onvervalste editie van het populaire HEMELTJELIEF! FESTIVAL op het programma. Hemeltjelief! is een jaarlijks festival voor groot en klein dat ieder jaar plaatsvindt op Hemelvaartsdag op de NDSM-werf te Amsterdam. Onlangs interviewde wij de organisatie van dit leuke festival. U leest het artikel via de volgende link.

Festival Rollende Keukens!

Jawel, hiep, hiep, hoera! Festival Rollende Keukens is weer van start gegaan. Daar kun je van lekkere gerechten genieten, drankjes doen en van optredens genieten!

NATURAL HIGH HEMELVAART – THE ‘ART OF PRESENCE’

Een heerlijke dag in en om de kerk van Ruigoord met 4 ruimtes voor de mooiste workshops, 3 podia voor de meest fantastische performances, hi vibe food, natuur, vuur en… JIJ! Neem maar eens een kijkje op de website van Ruigoord voor meer informatie.

Bondgenoten festival in de Warehouse Elementenstraat

“Het moment waar jullie met z’n alle vol smart op hebben gewacht is wederom weer aangebroken. Waar het afgelopen jaar de 3e editie werd afgesloten met een gigantisch succes zal dit jaar het onmogelijke mogelijk gemaakt worden door het ruimschoots te overtreffen”, aldus de organisatie van het Bondgenoten festival.

Project Sugar Hemelvaart Special in Club NL

Club NL pakt op Hemelvaartsdag 2019 vanaf 23:00 uur ’s avonds uit met een line-up die bestaat uit Olmost, Thara Bergen, Cesan Buček en Stefan Kuipers. Tijdens het feest ‘Project Sugar Hemelvaart Special‘ zullen er weer een hoop voetjes over de dansvloer bewegen.

Noodlanding Hemelvaartseditie

Noodlanding geeft tijdens Hemelvaartsdag 2019 een speciale Hemelvaartseditie. Dat betekent zoals vanouds weer een hoop gezelligheid. Je doet er verstandig aan om op vrijdag een lekker daggie vrij te zijn.

Paradiso, adres: Weteringschans 6-8, Amsterdam

Hemeltrancevaart bij Undercurrent

Undercurrent staat vanaf twee uur ’s middags in het teken van Hemeltrancevaart. Het feest duurt tot en met 02:00 uur ’s nachts.

Gezellig een terrasje pakken in Amsterdam

Geloof jij het wel met al die gezellige activiteiten in Amsterdam en pak je liever een terrasje? Bekijk eens onze lijst met 50 x leuke en gezellige terrassen in Amsterdam. Daar zit vast wel een parel van een terras voor je tussen.

Bezoek eens een onontdekte vrijetijdsparel

Onlangs startte we met een nieuw blog: vrijetijdsparels in Amsterdam. We hebben er al enkele tips in gezet die wellicht leuk voor je zijn om te bezoeken. En, wil je weten wat er het aankomende weekend is te doen in Amsterdam? Check dat ons blog: leuke dingen doen in Amsterdam van 1 en 2 juni.

Tot slot wens ik jullie allemaal een leuke en gezellige Hemelvaartsdag 2019 toe!

Groetjes,

Rik Verkaik
vrijetijdamsterdam.nl

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting