Vier de zomer op het dak van NEMO
NEMO Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Vier de zomer op het dak van NEMO

Het zomerseizoen bij NEMO is weer volop geopend. Amsterdammers en andere belangstellenden kunnen vanaf 23 juni tot en met 2 september tot 21:00 uur ’s avonds genieten op het dak van NEMO. Om de zomer te vieren is er extra film- en muziekprogrammering op het hoogste stadsplein van Amsterdam in samenwerking met filmhuis Kriterion en het Conservatorium van Amsterdam. NEMO Zomerdak is voor iedereen gratis toegankelijk via de traptreden vanaf de straat of via de lift in de entreehal van NEMO.

Er is iedere donderdag live muziek

Tijdens NEMO Zomerdak is er elke donderdag live muziek van 17.30 tot 21.00 uur. Zo komen bijvoorbeeld op donderdag 28 juni Jeanne Rouwendaal en twee singer-songwriters met Zuid-Amerikaanse roots de bezoekers trakteren op zangoptredens.

Bands van de jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam betreden het podium op het dak, zoals Aafke Romeijn, Eelke Ankersmit, Ruben Annink, BEAUX, Blue Marble en Kita Menari.

VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner

Films en yoga op het dak van NEMO

Naast muziek op het dak organiseert NEMO deze zomer ook andere activiteiten. Zo kun je in het weekend van 31 augustus t/m 2 september genieten van films op het dak, in samenwerking met Kriterion. Elke film wordt voorzien van een korte inleiding. Bij slecht weer wordt de film vertoond in de filmzaal van NEMO. Elke woensdagavond van 19.30 – 20.30 uur is er Rooftop Yoga op het Amsterdamse dak van NEMO. Meer informatie over tickets is te vinden op: www.nemosciencemuseum.nl/zomerdak.

vrijetijdamsterdam.nl

Nog geen plannen voor vandaag? Neem een kijkje in ons blog met leuke dingen in Amsterdam voor dinsdag 26 juni 2018.

Lees ook: Het verhaal achter workshop de slimme stad