Top-5 kroegen voor Ajax tegen Feyenoord
Een Ajax supporter voor Old Town Amsterdam.

Top-5 kroegen voor Ajax tegen Feyenoord

VTA stelde een mooie top-5 samen van originele Amsterdamse kroegen waar je zondag de klassieker kunt gaan kijken. Speciaal voor de Ajax-supporters die morgen het stadion niet in kunnen. Staat jouw kroeg er niet bij? Aanvullen mag natuurlijk altijd!

Old Town Amsterdam

Kroeg op de wallen met een hoog Ajax gehalte. In de rust kun je beneden nog even je snel je Amsterdam tattoo laten zetten.

Oudezijds Voorburgwal 141

Facebook pagina

Café Betondorp

Daar in de buurt waar het allemaal begonnen is! Dat waren nog eens tijden zeg. In het buurtcafé in Betondorp is zondag iedereen welkom om naar de klassieker te kijken, ouderwets voor de gezelligheid te komen, een drankje te komen doen in een huiselijke en Amsterdamse sfeer.

Brinkstraat 123

Website

Café ’t Ceintuurtje

Echte Amsterdamse kroeg in de Pijp aan de Ceintuurbaan. In het café komen vele Amsterdamse vaste gasten voor een gezellige borrel of avond. Ze zitten vlakbij de vroegere Jan Steen… Kroeg met nog het echte Amsterdam gevoel.

Ceintuurbaan 226

Facebook-pagina 

Café de Waard 

Al van oudsher populair onder Ajax Supporters. Ook zondag gaan ze uiteraard weer open. Sta je na de wedstrijd alvast lekker te springen op het Leidseplein. In aanloop naar alweer een nieuwe titel.

Leidseplein 14

Facebook pagina 

Café Biljard Hermes

Cafe Hermes in de Pijp. Ze werden met sluiten bedreigd. Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Jeffrey’s moest laatst al de deuren sluiten en we willen niet nog een Amsterdamse kroeg verloren zien gaan. Hop, hop, gezellig naar Hermes toe!

Ceintuurbaan 55

Facebook-pagina 

Wij wensen met deze top-5 iedereen een fantastische wedstrijd toe! We zetten zelf in op een ouderwetse 4-0 overwinning!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Top-5 sportieve en gezellige evenementen Amsterdam

Ajax is Feyenoord de baas in de klassieker

Informatie laatste training voor Ajax Feyenoord

Weer geen uit supporters tijdens klassieker Ajax tegen Feyenoord aanwezig

Ajax legt druk bij Feyenoord na benauwde zege in Arnhem