Spring maar achterop bij mij, achterop de fiets…

Spring maar achterop bij mij, achterop de fiets…

Spring maar achterop bij mij, achter op de fiets….. Donderdag 26 juli 2018 staat vanaf zes uur ’s avonds een speciaal fiets event in het Vondelpark op het programma. Tijdens Tour d’amour trachten de deelnemers zoveel mogelijk geld op te halen voor het testen van kinderen en zwangere vrouwen met hiv in Zimbabwe.

Verras iedereen met jouw creatieve geest en fietsen maar

“Wat is er romantischer en Hollandser dan op een zwoele zomeravond met z’n tweeën op één fiets door Amsterdam te toeren? Zet je nieuwe vlam, opa of huisdier voor- of achterop, trek je meest flamboyante outfit aan, geef je stalen ros alle kleuren van de regenboog, verras iedereen met jouw creatieve geest en fietsen maar”, aldus de organisatie van het fiets moment in het Amsterdamse park.

Geld ophalen voor het testen van kinderen en zwangere vrouwen met hiv in Zimbabwe

Uit liefde voor alle liefdes, organiseert het Aidsfonds op donderdag 26 juli vanaf 18.30 uur in het Vondelpark de Tour d’Amour. Iedereen is van harte welkom bij dit spectaculaire fietsmoment waarbij het niet gaat om snelheid, maar om volop genieten, zien en gezien worden. En natuurlijk om je te laten sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het testen van kinderen en zwangere vrouwen met hiv in Zimbabwe.

vrijetijdamsterdam.nl

Videocredits: YouTube Gers Pardoes VEVO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here