RIVIÈRA Amsterdam heeft vertrouwen in goede afloop

RIVIÈRA Amsterdam heeft vertrouwen in goede afloop
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

RIVIÈRA Amsterdam heeft vertrouwen in goede afloop

RIVIÈRA Amsterdam heeft vertrouwen in een goede afloop! “Het wordt ‘bloed, zweet en tranen”, we pakken de triple. Ajax gaat gewoon winnen”, aldus RIVIÈRA-uitbater en ras ajacied José Riviera. Het ras Amsterdamse eetcafé, dat bekend staat als ‘the place to be’, op het gebied van lekker spareribs eten en waar je in een gezellige Ajax ambiance naar de wedstrijden kunt kijken, nam extra maatregelen voor de halve finale. Zangen Ramon Beense en topkok Swen waande zich woensdagmorgen in alle vroegte al een baan naar de Amsterdamse voetbalkroeg om de binnen en buitenkant te voorzien van extra rood witte sfeerattributen.

Daarnaast heeft de ‘Spareribs Koninging’ van de Rivierenbuurt er een extra groot scherm bij opgehangen. Zodoende zijn er geen drie maar vier grote schermen waar de bezoekers naar de wedstrijd kunnen kijken. “En over Spareribs gesproken. We hebben al een reservering van 20 personen die voor de wedstrijd komen eten. Maar er kan nog meer bij, hoor!”

RIVIÈRA Amsterdam heeft vertrouwen in goede afloop

“Woensdagavond worden er weer een hoop rituelen toegepast die Ajax de afgelopen wedstrijden geluk hebben gebracht. Zo zit een van de bezoekers steevast op de trap en dat negentig minuten lang. Sommige bezoekers hebben een vaste tafel, die hebben ze vanavond weer. Kan iemand het door de drukte niet zien dan krijgen ze een kratje waar ze op mogen staan. Er is iemand met een keiharde toeter die alleen gebruikt mag worden als er gescoord wordt. “En reken maar dat ze gaan scoren”, aldus een uitgelaten en plat Amsterdams pratende kroegeigenaresse vanaf de andere kant van de telefoonlijn.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: blog Ajax in de Champions League