Partij van de Ouderen opent digitale ideeënbus ‘Uw Wil is wet’

Partij van de Ouderen opent digitale ideeënbus ‘Uw Wil is wet’ Wil van Soest: “Opgeheven haltes, verdwenen brievenbussen en pinautomaten. De zorgen zijn groot” De samenwerking van de Partij van de Ouderen en 50PLUS komt met volle energie uit de startblokken. Vandaag lanceren de partijen, die gezamenlijk meedoen aan de Provinciale Staten verkiezingen van Noord-Holland, de digitale ideeënbus ‘Uw Wil is wet’. Op deze wijze willen de partijen precies te weten komen wat er leeft en waarvan de kiezers willen dat de provincie dat oplost. Via het e-mailadres uwwiliswet@gmail.com kunnen de ideeën gedeeld worden.
Wil van Soest (tweede van links)

Partij van de Ouderen opent digitale ideeënbus ‘Uw Wil is wet’

Wil van Soest: “Opgeheven haltes, verdwenen brievenbussen en pinautomaten. De zorgen zijn groot”

De samenwerking van de Partij van de Ouderen en 50PLUS komt met volle energie uit de startblokken. Vandaag lanceren de partijen, die gezamenlijk meedoen aan de Provinciale Staten verkiezingen van Noord-Holland, de digitale ideeënbus ‘Uw Wil is wet’. Op deze wijze willen de partijen precies te weten komen wat er leeft en waarvan de kiezers willen dat de provincie dat oplost. Via het e-mailadres uwwiliswet@gmail.com kunnen de ideeën gedeeld worden.

Luisteren

De naam van de digitale ideeënbus was snel gevonden. “Ik heet Wil, ben úw Wil en de wil van de achterban is voor mij wet”, zegt lijsttrekker Wil van Soest (82). 50PLUS/Partij van de Ouderen vindt het van groot belang om de echte verhalen van mensen te horen. “De zorgen van ouderen zijn groot omdat de wereld om hen heen in rap tempo verandert. Haltes worden opgeheven, pinautomaten en brievenbussen verdwijnen als sneeuw voor de zon en het respect voor elkaar is nog ver te zoeken”, zegt van Soest. De partijen vinden dat de mening van mensen in de straat veel te weinig gevraagd wordt. “Politiek is geen kwestie van heel veel praten maar juist een kwestie van goed luisteren, dat wordt nog weleens vergeten”, aldus van Soest. De Partij van de Ouderen en 50PLUS willen van de provincie Noord-Holland de meest senior-vriendelijke provincie van Nederland maken. “Dat kan alleen maar als je de zorgen en ideeën van de mensen serieus neemt. Dat gaan we doen met onze digitale ideeënbus!”, zegt van Soest

Keihard knokken

De lijsttrekker van 50PLUS/Partij van de Ouderen, is op 82-jarige leeftijd nog altijd strijdvaardig. “Ik hou van m’n werk en wil keihard blijven knokken voor de ouderen. Dat doe ik al in Amsterdam en met steun van de kiezers straks ook in de provincie. Het is niks voor mij om achter de geraniums te zitten, kom maar op met al die ideeën!”, lacht van Soest. Alle mensen in Noord-Holland kunnen hun zorgen, plannen en ideeën vanaf vandaag mailen naar uwwiliswet@gmail.com. De verkiezingen voor de Provinciale Staten zijn op 20 maart aanstaande.

Geschreven door Ralf Sluijs

vrijetijdamsterdam.nl

Volg ook ons blog met laatste nieuws politieke partijen in Amsterdam