OOK DECATHLON SPRINGT IN HET DIEPE VOOR ALS
Foto: Amsterdam City Swim 2017 by vrijetijdamsterdam.nl

OOK DECATHLON SPRINGT IN HET DIEPE VOOR ALS

Vanaf vandaag is de officiële Amsterdam City Swim wetsuit verkrijgbaar in de webshop op www.amsterdamcityswim.nl. De wetsuits zijn van het merk Nabaiji en worden geleverd door de nieuwe partner van de Amsterdam City Swim; Decathlon. Decathlon laat als official supplier van de Amsterdam City Swim zien dat het de perfecte leverancier is voor de open water zwemmer.

Niet alleen de wetsuits worden door de grootste sportwinkel van Nederland geleverd, tijdens de Amsterdam City Swim zwemmen alle deelnemers met een badmuts van de leverancier, de kids met een zwemboei en de businessteam met een officiële Amsterdam City Swim-zwembril.

Decathlon heeft ervoor gekozen de Amsterdam City Swim te omarmen omdat het samen met ons de strijd tegen ALS wil aangaan, maar ook omdat het een passie voor sport heeft. Bij Decathlon werken er enkel mensen met een passie voor sport in het algemeen en hun eigen sport in het bijzonder. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Decathlon ook letterlijk het diepe in springt op 9 september met een heel team van collega’s!

De Stichting Amsterdam City Swim is verheugd met de nieuwe partner op het gebied van zwemproducten en kijkt er naar uit de Amsterdam City Swim deelnemers op 9 september in de officiële wetsuits in het water te zien springen!

Kijk snel op https://www.amsterdamcityswim.nl/webshop om vandaag nog een wetsuit te bestellen.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Inschrijving zevende editie Amsterdam City Swim geopend