Nog even en dan is het BYE BYE BLIJBURG

Nog even en dan is het BYE BYE BLIJBURG
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Nog even en dan is het BYE BYE BLIJBURG

“Ons laatste Zomerfeest is in zicht. Na 21 juli is het aftellen begonnen en 10 weken later, op 1 oktober, sluit Blijburg. Bizar en waar. Dus kom en blijf de komende weken genieten van deze plek waar we op 21 juli in vol ornaat dansen onder de zon en de sterren”, aldus de organisatie achter Blijburg aan Zee in Amsterdam. Zaterdag 21 juli kunnen Amsterdammers en andere belangstellenden nog één keer genieten van een echt Blijburgs zomerfeest.

Een oase met nomadische klanken

Een oase met nomadische klanken, een bedoeïenentent en vijf stages moeten aan de basis staan van dat laatste zomerfeest op het stadsstrand van Amsterdam. Bands & dj’s als dj Isis, SHMLSS, Mr Mendel, Some Chemistry, Xander Vrienten en The Funk Disciples, Boka de Banjul, Collectief Explosief, Old boys on Vinyl, Boris van Reev en Anne Heijligers zullen allen hun opwachting maken.

Nog drie bonte braderieën

Blijburg organiseert nog drie zogenoemde bonte braderieën. Deze vinden plaats op 15 juli, 12 augustus en 16 september. Aan bod komen handgemaakte mode, design, artworks en unieke producten van MAKERS en de Kofferbakmarkt is voor even terug. Er kunnen tweedehands spullen gekocht worden, er is gezelligheid van straatmuzikanten, optredens van bands en dj’s, kindertheater en andere leuke activiteiten.

Op zondagen showt Blijburg nog weken toffe bands aan het publiek en op 28, 29 en 30 september sluit Blijburg met een gigantisch groot mega evenement.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here