Nieuws over de afgelaste Amsterdam City Swim 2018

Nieuws over de afgelaste Amsterdam City Swim 2018
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Nieuws over de afgelaste Amsterdam City Swim 2018

Nieuws over de in 2018 afgelaste Amsterdam City Swim. De verzekeraar heeft de organisatie laten weten dat de gemaakte kosten voor de organisatie deels onder de dekking van de verzekering vallen. Hierdoor kan de organisatie haar deelnemers en fan-arrangementhouders de optie bieden om hun betaalde inschrijfgeld terug te ontvangen. Men kan er ook voor kiezen het inschrijfgeld aan Stichting ALS Nederland te doneren of het inschrijfgeld te gebruiken voor een verzekerde deelname in 2019. Reageert men niet voor 15 maart, dan vervalt het keuzerecht en ontvangt men sowieso het inschrijfgeld retour.

Ruim drie maanden terug was er die enorme teleurstelling

Ruim 3 maanden geleden stonden we met z’n allen in de startblokken voor de 7e editie van de Amsterdam City Swim. Het evenement werd op het laatste moment afgelast. Het water voldeed helaas niet aan de zwemwaternorm, waardoor de gezondheid van de deelnemers in gevaar kon komen. In de afgelopen periode heeft de organisatie niet stilgezeten.

De Amsterdam City Swim vindt op 8 september 2019 plaats

De Amsterdam City Swim 2019 vindt op 8 september 2019 plaats. De inschrijving hiervoor opent begin april. Alle deelnemers en arrangement houders ontvangen een persoonlijke nieuwsbrief met meer informatie.

De organisatie van de Amsterdam City Swim is blij met de afhandeling

De organisatie en het bestuur van de Stichting Amsterdam City Swim is met veel enthousiasme en vertrouwen bezig met de organisatie van de 8e editie en is, ondanks de teleurstelling van het niet kunnen zwemmen afgelopen editie, blij met de afhandeling.

vrijetijdamsterdam.nl