Nieuwe voorzitter Amsterdam City Swim

Nieuwe voorzitter Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim heeft een nieuwe voorzitter: Nathalie Michielsens – Grasso neemt per 1 april het stokje van Bente Feldberg over. Bente blijft nog tot 1 mei betrokken binnen het bestuur.

Bente: ”Na 4 jaar als bestuurder en voorzitter te hebben gewerkt aan dit bijzondere evenement, heb ik besloten dat het tijd werd voor een nieuw gezicht. Ik heb alle jaren letterlijk meegezwommen, vanaf het begin tot het eind, en daarmee de Amsterdam City Swim voorgoed in mijn hart gesloten. Niet alleen de swim, maar voornamelijk de mensen eromheen. Van organisatie tot aan de mensen voor wie we zwemmen. En zoals het voor alle founding fathers en oud-bestuursleden betreft, blijf ook ik graag betrokken.”

Het bestuur van de Stichting Amsterdam City Swim en organisator House of Sports zijn Bente zeer dankbaar voor haar bevlogenheid als bestuurslid en voorzitter. Haar periode kenmerkt zich door betrokkenheid richting de ALS Patiëntenvereniging, maar ook richting sponsoren en vrijwilligers.

Alle bestuursleden van de Stichting Amsterdam City Swim zetten zich belangeloos in, in de strijd tegen ALS. En dat blijft de stichting doen, totdat ALS van de kaart is.

Kersverse voorzitter Nathalie Michielsens kent de wereld van de goede doelen als geen ander. Afgelopen jaren was zij directeur van Stichting Metakids en heeft zij met haar drive veel voor deze stichting kunnen betekenen. Nathalie zelf over de overstap naar de Amsterdam City Swim: “Het werd tijd voor wat anders, maar wel iets waarbij ik mijzelf kon inzetten voor een goed doel. Dat is waar ik mijn kennis graag voor wil gebruiken. De Amsterdam City Swim is een uniek event in goede doelen-land, waarbij ik hoop van toegevoegde waarde te kunnen zijn.”

De 8e editie van de ACS vindt plaats op 8 september 2019. Voor meer informatie: www.amsterdamcityswim.nl en https://www.amsterdamcityswim.nl/acs/bestuur

vrijetijdamsterdam.nl