NIEUWE SUPPORT VOOR DE AMSTERDAM CITY SWIM

NIEUWE SUPPORT VOOR DE AMSTERDAM CITY SWIM
AMSTERDAM CITY SWIM 2016 DEELNEMERS. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

NIEUWE SUPPORT VOOR DE AMSTERDAM CITY SWIM

Tijdens de 7e editie van de Amsterdam City Swim zet nieuwe sponsor Snelle Jelle de deelnemer van de Amsterdam City Swim centraal met een echte campagne.

Tijdens de campagne, die “#echtedoorzetters” wordt genoemd, worden in een reeks van negen mini-documentaires drie doorzetters gevolgd voor en tijdens hun deelname aan de Amsterdam City Swim. Ieder met een eigen verhaal over hun motivatie om te zwemmen in de strijd tegen ALS. Met deze pakkende online video’s willen we de doorzettersmentaliteit, kracht en energie van de deelnemers laten zien.

Snelle Jelle toont zich hiermee een betrokken ACS partner en wil middels deze campagne alle deelnemers een steuntje in de rug bieden door ze te eren als doorzetters. Bovendien maakt Snelle Jelle met hun sponsorbijdrage het mede mogelijk de Amsterdam City Swim voor de 7e editie te organiseren.

Brand Manager Daphne Verweij van Snelle Jelle: “Over het koppelen van Snelle Jelle aan de Amsterdam City Swim hoefden we niet lang na te denken. Met Snelle Jelle kun je net nog dat stukje extra inspanning leveren, op de momenten dat jij het nodig hebt. Door twee kilometer te zwemmen gaan de deelnemers van de Amsterdam City Swim letterlijk een stukje verder.”

Het contact met de drie campagnekandidaten, andere ALS-patiënten en betrokkenen rondom de campagne hebben een diepe indruk op ons gemaakt, vertelt Daphne. “Als bedrijf doen we met maar liefst zeven teams mee aan het evenement, waaronder de meeste leden van onze directie en ikzelf. We hebben zelfs les van Amsterdam City Swim ambassadeur Pieter van den Hoogenband gekregen om straks een optimale presentatie te kunnen neerzetten. Natuurlijk dragen wij ook graag bij aan het doel van de Amsterdam City Swim, namelijk zoveel mogelijk geld op halen voor meer onderzoek naar ALS.”

De Stichting Amsterdam City Swim is er trots op A-merken als Snelle Jelle aan zich te kunnen verbinden en hoopt met deze mini-documentaires de kracht en energie van de deelnemers van de Amsterdam City Swim over te kunnen brengen aan een breed publiek. Samen doorgaan om ALS óp de kaart te krijgen en samen met deze #echtedoorzetters ALS ván de kaart te krijgen.

Kijk op www.amsterdamcityswim.nl en maak kennis met #echtedoorzetters.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen aan de Amsterdam City Swim

Inschrijving zevende editie van de Amsterdam City Swim is begonnen