Leuke zomermarkt op Plein ’40-‘45

Leuke zomermarkt op Plein ’40-‘45
Fotografie: Greg Wijngaarde

Zondag 25 augustus vindt er vanaf twaalf uur ’s middags tot en met zes uur ’s avonds op Plein ’40-’45 de Amsterdam BLEND Market Zomer Special plaats. Bewoners staan op de buurtmarkt met tweedehands artikelen, fashion en creaties. Op het terras kun je genieten van een hapje en drankje en er zijn live optredens van onder andere de band Vuurpaard, Mad Tea Party Trio en singer-songwriter Danalyze.

Diverse activiteiten

Rondom het plein zijn er diverse activiteiten voor iedereen. Zo is er een springkussen, zweefmolen, kun je doelschieten, zijn er dansworkshops, is er mini golf en kun je etsen maken. Magician Filip en Kaartlegger Githana zullen voor mystiek vermaak zorgen.

Bij Rainbow Lizards word je versierd met schmink, glittertattoos en haarveertjes. Bezoekers krijgen de kans om anderen te inspireren met hun eigen verhalen of zelfs mee te werken aan de Amsterdamse inspiratie glossy ‘EL Magazine’.

Wie er met de markt, verkoop of een activiteit wil meedoen kan zich aanmelden via amsterdamblendmarket.nl. Jonge Amsterdammers tot en met 18 jaar doen gratis mee met hun eigen tweedehands en zelfgemaakte spullen.

Leuke zomermarkt op Plein ’40-‘45
Fotografie: Greg Wijngaarde

Gezond blijven in Amsterdam

Deze editie is er extra aandacht voor de gezonde leefstijl met sport uitdagingen voor alle leeftijden georganiseerd door het stadsdeel. Wie hieraan deelneemt wint altijd een prijs! De eerste deelnemers verdienen zelfs een stempelkaart om bij lokale ondernemers gratis een gezonde traktatie te halen.

Naast de spelelementen is er informatie over gezond leven en sportmogelijkheden in de buurt voor ieders budget. Meer informatie is te vinden via de website: www.amsterdam.nl/zoblijvenwijgezond.

Leuke zomermarkt op Plein ’40-‘45
Fotografie: Greg Wijngaarde

De Amsterdam BLEND Markets op Plein ’40-’45 zijn een initiatief van buurtcoalitie Wij Zijn Plein ’40-’45 in samenwerking met Stadsdeel Nieuw-West en Stichting Amsterdam BLEND Events.

Samen met de buurt maken we van het plein een bruisende ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is voor ontspanning en om talenten te delen met buurtgenoten.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Sloten maakt zich op voor Sloten op z’n kop