Jouw eigen paasei maken bij de Fruittuin van West

Jouw eigen paasei maken bij de Fruittuin van West
Een willekeurige voorbeeldafbeelding. Foto credits: Pixaby

Jouw eigen paasei maken bij de Fruittuin van West

Wil jij alvast in de paasstemming komen of ben je gewoon gek op chocolade? Dan heb je redenen genoeg om zaterdag 13 april 2019 een bezoekje te brengen aan de Fruittuin van West. Tijdens de bijzondere dag maak je een mandje in de vorm van een paasei en ga je aan de slag met diverse vullingen.

Voordat er echt gestart wordt, laat organisatrice Sofia de chocolade aan de deelnemers proeven zodat men weet waar er mee van slag wordt gegaan. Daarna krijgt iedereen informatie over het verloop van de middag en wordt er echt gestart.

De groep maakt zoveel mogelijk mooie chocolaatjes, die onderling verdeeld worden. “Je eigen gemaakte choco ei, de bonbons én veel kennis neem je lekker mee naar huis”, is te lezen in het artikel met informatie over het event. De workshop kost €47,50 en dat is inclusief koffie en thee.

Op tweede paasdag kun je bij de Fruittuin van West vanaf half elf ‘s ochtends tot en met vijf uur terecht voor een gezellige tweede paasdag! Zo kun je er onder andere op een van de vele plekjes die ze rijk hebben genieten van een smaakvolle en gezellige paasbrunch. De kids kunnen er op speelse wijze eieren zoeken en er is een familievertelling in de boomgaard met een rol voor de Paashaas!

vrijetijdamsterdam.nl