Inschrijving botenparade Canal Parade 2019 geopend

Inschrijving botenparade Canal Parade 2019 geopend

De inschrijving voor de Botenparade 2019 is gestart en tot en met 3 februari 2019 kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Een ballotagecommissie zal zich over de aanmeldingen buigen en de 80 mooiste, beste en meeste aansprekende concepten uitkiezen voor deelname aan de 24ste botenparade. Dat nieuws heeft de organisatie van Pride Amsterdam 2019 op 4 januari 2019 bekend gemaakt.

Het thema tijdens de Canal Parade van dit jaar is ‘Remember the past, create the future’ waarmee we de Stonewall-rellen herdenken die 50 jaar geleden in New York uitbraken en een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging. Een jaar later, in 1970, werd in New York de eerste Pride Parade ter wereld gehouden.

Kandidaten die mee willen varen tijdens de Canal Parade 2019 worden geacht het deelnemersreglement botenparade 2019 goed door te nemen alvorens de aanmelding te starten om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Bij de inschrijving wordt met een beschrijving alsmede met een digitale tekening of pen schets gevraagd duidelijk te maken hoe de boot er uit komt te zien en hoe het thema hierin verwerkt gaat worden.

Meer informatie leest u op de website van Pride Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here