InClusion: netwerk en ontmoetingsplaats

TransAmsterdam zit niet stil, in tegendeel. De transgender organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam, organiseert iedere laatste vrijdag van de maand InClusion.
Jeff van Reen.

TransAmsterdam zit niet stil, in tegendeel. De transgender organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam, organiseert iedere laatste vrijdag van de maand InClusion. De nieuwste editie staat vooral in het teken van de ontmoeting met Kalki Subramaniam, een Indianse Transgender activiste, kunstenares, dichteres, actrice en inspirerende spreekster.

Sociale, politieke en economische emancipatie

Kalki is de oprichtster van de Sahodari organisatie, een organisatie die zich inzet voor sociale, politieke en economische emancipatie van de Transgender mensen in India. Locatie van InClusion is het Manor Hotel, gelegen aan de Linnaeusstraat 89 in Amsterdam.

Opening van een kunstexpositie

Kalki Subramaniam opent op 26 juni een kunst expositie. Op 27 juni 2019 is het tijd voor de workshop Genezing met Kunst, onder leiding van diezelfde Kalki Subramaniam. “Kunst heeft mijn wonden uit het verleden genezen en het heeft mij laten opbloeien tot een nieuw mens”, liet Kalki al eens eerder weten.

Thema bijeenkomsten en boekpresentaties

TransAmsterdam organiseert geregeld thema bijeenkomsten, en boekpresentaties, en InClusion is een netwerk en ontmoetingsplaats waar je jezelf kan zijn. Desondanks is het vooral een leuke plek om vrienden te ontmoeten en te maken. Iedereen is van harte welkom om een gedicht of verhaal te delen. De bezoekers worden ontvangen door de dienstdoende TransAmsterdam hostess.

vrijetijdamsterdam.nl