Het Amsterdamse Winterparadijs officieel ingeluid door Lil Kleine
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Het Amsterdamse Winterparadijs is zaterdagmiddag officieel ingeluid met een openingsconcert van Lil Kleine. Onder het toeziend oog van veelal jonge toeschouwers stonden enkele bekende Lil Kleine songs aan de basis van het winterse evenement, dat binnen drie jaar tijd lijkt uit te groeien tot een razend populair Amsterdams winterfestijn.

Xander de Buisonjé en Maan

De RAI staat van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 in het teken van Het Amsterdamse Winterparadijs. In de avonduren konden de bezoekers nog eens de avond vieren op het winterfeest met vernieuwde après-ski met onder andere Xander de Buisonjé en Maan.

Grootste mobiele ijsbaan van Europa

Er is maar liefst 3400 m2 aan ijs op het hele terrein te vinden, waarvan 2400 m2 aan binnen- & buitenschaatsbaan, vier curlingbanen en een ijsrace-parcours. Hierdoor is tijdens het Amsterdamse Winterparadijs de grootste mobiele ijsbaan van heel Europa in en om de RAI te vinden.

Zweefmolen en adembenemend uitzicht

Naast het schaatsparadijs zijn er ontzettend veel andere dingen om te doen. Bezoekers kunnen vanuit een 40 meter hoge zweefmolen, met een adembenemend uitzicht uitkijken over de stad, via een band van een schans rond dwalen en glijden in een uniek doolhof.

De leukste horecazaken van de stad

En dat is niet het enige. De leukste horecazaken van Amsterdam openen pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam naar Het Amsterdamse Winterparadijs.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: KWF Kankerbestrijding organiseert vierde lampionnenactie

VTA agenda: AMSTERDAMSE WINTERPARADIJS