Heeft u weleens een nachtwandeling bij de Hortus gemaakt?

Heeft u weleens een nachtwandeling bij de Hortus gemaakt?
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Heeft u weleens een nachtwandeling bij de Hortus gemaakt?

Attentie, attentie. Amsterdammers opgelet. Heeft u weleens een nachtwandeling bij de Hortus gemaakt? Nog tot 6 januari heeft u in ieder geval de kans een heuse winterse nachtwandeling bij deze prachtige moderne botanische tuin waar actuele vraagstukken tussen mens en plantenwereld centraal staan. De ruggengraat van de Hortus wordt gevormd door een bijzondere collectie levende planten uit heel de wereld, die wetenschappelijk wordt beheerd en zoveel mogelijk aan het publiek wordt getoond.

Schoonheid en diversiteit planten uit de hele wereld

De missie van de medewerkers van de Hortus Botanicus is dat mensen van alle leeftijden kunnen genieten van de schoonheid en diversiteit van planten uit de hele wereld. “Wij willen een bijdrage leveren aan het vergroten van hun kennis en bevorderen dat zij het belang van planten voor de wereld ontdekken.

Een knusse winterse sfeer

Ontdek de sprookjesachtige wereld van de botanische tuin bij nacht. De Hortus creëert een knusse wintersfeer met duizenden glinsterende lichtjes in de tuin. In de kleurrijk verlichte kassen loop je langs eeuwenoude palmen en bijzondere tropische planten. Kruip dicht tegen elkaar aan bij het kampvuur op ons winterterras, onder het genot van en kopje warme chocolademelk of glühwein”, is te lezen op de website van de Hortus in Amsterdam.

De Hortus by Night winterse avondopenstellingen zijn dit jaar nog op 3, 4, 5 en 6 januari 2019. Tussen 17:00 uur en 22:00 uur kunnen bezoekers terecht.

vrijetijdamsterdam.nl