Gelderlandplein viert 50-jarig bestaan

Gelderlandplein viert 50-jarig bestaan
Gelderlandplein jaren en jaren terug. Credits: Bert Vehoeff Anefo

Gelderlandplein viert 50-jarig bestaan

Het Gelderlandplein bestaat 50 jaar en dat mag iedereen weten! Om dat heugelijke feit te vieren vinden er in het winkelcentrum vanaf woensag 27 maart de 5 golden days plaats. Bij iedere besteding van minimaal € 15,- ontvangen bezoekers een zogenoemde gouden GP50 munt*. Deze munt kan je verzilveren bij de GoldGrabber op het centrale plein. Daarmee waag je een kans om een mooie prijs te grijpen!

Gelderlandplein heeft voor elk wat wils. In de GoldGrabber zit dan ook een enorme variatie aan prijzen. Altijd al een op maat gemaakt shirt willen hebben? Jezelf verwennen met een nieuwe beautyset? Een super stoer dinosaurus pakket? Een minuut gratis winkelen bij AH XL? Of toch liever een cadeaubon zodat je zelf iets kan uitzoeken? Dan kun je je slag slaan in de GoldGrabber en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van de mooie prijzen!

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door winkels & restaurants van Gelderlandplein. Winnaars die aan de haal gaan met één van de geweldige prijzen kunnen de prijs meteen ophalen. Gelukvogels die een cadeaukaart of shoptegoed winnen kunnen een hele maand terug komen om lekker te shoppen.

Kids icons speurtocht

Voor kinderen is er ook van alles te doen. Er is een speciale Kids GoldGrabber waarbij ze kunnen winnen en is er een hele bijzondere speurtocht voor ze uit gezet. Bij de balie kunnen ze een speurtochtformulier ophalen, en alle ballonfiguren zoeken in het winkelcentrum. Het formulier helemaal goed ingevuld én een mooie slagzin bedacht? Iedere dag wordt een winnaar uitgekozen die honderd euro shoptegoed wint. Er komt zelfs een winnaar uit de bus die een Nintendo Switch meer naar huis mag meenemen.

Liever zonder kids op pad

Voor de ouders die liever even gaan shoppen zonder de kids hebben we een leuke tip. Er is een speciale website ‘kleurplaat hoofdsteden‘ waar uw kind een kleurplaat kunt uitprinten en kan gaan kleuren. Er zijn kleurplaten van steden zoals Amsterdam, New York, Bremen, Parijs en nog meer te gekke steden.

vrijetijdamsterdam.nl