Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019

Geen dodelijke schietpartij in Zuidoost, We Are Here krakers die lijnrecht tegenover extreemrechtse en met Nederlandse vlag wapperende actievoerders staan, geen straat terroriserende lachgas verkopertjes die net uit de pampers zijn ‘gekropen’ en geen gehannes over een vermeende en onklaar gemaakte revolver uit het nachtkastje in de ambtswoning van burgemeester Halsema. Wél uiterst vrolijke en energieke optredens, een sfeervolle ambiance en oprecht lijkende saamhorigheid.

Zaterdag vond voor de deur van Club Church, onder begeleiding van een nazomers zonnetje, het derde StreetHeart festival plaats. Vrije Tijd Amsterdam was aanwezig en na een fiks aantal voetstappen over het festivalterrein, leek er tot ogenschijnlijke tevredenheid van de organisatie en in vergelijking met afgelopen jaar, een grotere en divers ogende doelgroep op het event te zijn afgekomen. Kijk maar even mee naar de foto’s.

Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019

Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019StreetHeart Festival 2019StreetHeart Festival 2019StreetHeart Festival 2019StreetHeart Festival 2019StreetHeart Festival 2019Foto’s en verhaal door:

Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

De Kerkstraat kijkt uit naar derde StreetHeart festival

STREETHEART FESTIVAL: VOORAL EEN LEUK FEEST, MAAR MÉT SERIEUZE BOODSCHAP

Een stukje echt Amsterdam in de Kerkstraat

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam