Eerste editie Knowledge Trail op 8 februari

Eerste editie Knowledge Trail op 8 februari

Eerste editie Knowledge Trail op 8 februari

Werken, studiepauze, urban run en start van je weekend in één. Het is mogelijk en welteverstaan op vrijdag 8 februari 2019. Tijdens de door Knowledge Mile georganiseerde KNOWLEDGE TRAIL kun je tussen 17:30 uur en 20.30 uur, 3×1 mijl rennen of 1 mijl wandelen. En dat doe je gezellig met zijn allen.

Route langs de Mondriaantoren, Amstelstation en MEININGER Hotel

De fanatiekelingen bewegen zich dwars door de Mondriaantoren, langs de collegezalen van de Leeuwenburg, door de verborgen autotunnel onder het Amstelstation en door de lobby van het MEININGER Hotel.

Lekker eten, borrelen en de afterparty

Vervolgens is het tijd voor ‘Food & Beverage’ in de Leeuwenburg en daarna de Afterparty bij Blooker. De Knowledge Trail is een inclusief evenement, waaraan iedereen kan meedoen. Waar deelnemers door de route zouden kunnen worden beperkt in hun bewegingsvrijheid worden alternatieven aangeboden.

Knowledge Mile: Een sterke business community

Een sterke business community, creatieve studenten, toonaangevend praktijkonderzoek, young professionals en start-ups, en unieke venues, horeca, verblijf- en werklocaties. Deze ingrediënten maken de Knowledge Mile tot internationaal toonaangevende business community en innovatiedistrict in het hart van Amsterdam. Innovators van het Amstelplein tot en met het stadhuis van Amsterdam brengen mensen en organisaties samen om de omgeving te transformeren van grijs, versteend en vervuild tot groen, gezond en duurzaam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Sta je al in de startblokken voor de rokjesdagloop 2019?