De Kerkstraat kijkt uit naar derde Streetheart Festival
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De Kerstraat in Amsterdam maakt zich langzaam op voor de derde editie van het Streetheart Festival. Het evenement vindt plaats voor de deur van de befaamde gay cruiseclubs van Amsterdam: Club Church. De club, mede gerund door Jennifer Hopelezz, is initiatiefnemer van het festival. Het kleurrijke LHBTI evenement start om 13:00 uur ’s middags en duurt tot 21:00 uur ’s avonds. Na negen uur vindt in Club Church de afterparty plaats.

Zichtbare LHBTI evenementen

“Het idee is dat buiten Pride geen zichtbare LHBTI evenementen in de stad zijn. Eén keer per jaar en daarna niet meer. Althans, wel binnen de clubs, maar niet buiten op straat. Dus het idee, zoals we het in 2017 hebben bedacht, is vooral om meer zichtbaar te zijn, ook buiten Pride Amsterdam.

Mooie plek voor het festival

We willen ons vooral daar in het centrum van de stad laten zien. Er komen veel toeristen en bewoners uit de stad. We dachten, ja, dat is nou een hele mooie plek om het festival te houden”, vertelde de Amsterdamse dragqueen Jennifer Hopelezz vorig jaar over de strekking van het ‘Streetheart Festival’.

Voor alle ins en outs kun je het beste de Facebook-pagina van Club Church in de gaten houden.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Theaterliefhebbers kijken uit naar ‘Muzikale Helden’ bij De Kleine Komedie

Lees ook: Bier liefhebbers kijken uit naar The Amsterdam BeerFestival 2019

Gerelateerd:

Lees ook: Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival

Lees ook: Take me to ChUrch – 10 years of Club Church geopend

Lees ook: Avond over Chemsex in de gay scene

Lees ook: Een stukje echt Amsterdam in de Kerkstraat