Bumble presenteert langstdurende Valentijnsdagfeest ooit

Bumble presenteert langstdurende Valentijnsdagfeest ooit

Bumble presenteert langstdurende Valentijnsdagfeest ooit

In tegenstelling tot andere connecting apps zetten vrouwen bij Bumble de eerste stap. Hierdoor wordt er een domino effect gecreëerd, want elke vrouw die de eerste stap zet moedigt andere vrouwen aan hetzelfde te doen. Dit effect en alle first moves die het afgelopen jaar zijn gezet op Bumble worden gevierd op Valentijnsdag tijdens “The Domino Effect”.

Op 14 februari begint het feest in Nieuw Zeeland, waarna Australië, India, Europa en Canada volgen om te eindigen in Amerika. Dit exclusieve evenement is open voor alle Bumble-gebruikers in hun respectievelijke steden. In Nederland zal The Domino Effect feestelijk gevierd worden bij de Mayer Manor in Amsterdam. Door Bumble’s sterke focus op female empowerment is er een volledige vrouwelijke line-up (to be continued…). Verder zullen de gasten zich wanen in een ultieme feestspeeltuin waarbij gratis drank en natuurlijk genoeg vrijgezellen zijn. Tot slot is the Mayer Manor zo ingericht dat elke vrouw wordt geïnspireerd om de eerste stap te zetten.

The Domino Effect vindt plaats om 20:00 uur op donderdag 14 februari in Mayer Manor, gelegen aan Nes 118 te Amsterdam. Toegang is gratis voor Bumble gebruikers. Men kan zich aanmelden door de Bumble app te downloaden via de App Store of Google Play en te matchen met de in app card van The Domino Effect.

Over Bumble:

Bumble, de dating- en netwerk-app met bijna 50 miljoen gebruikers verbindt mensen via dating, vriendschap en professionele netwerken. Ongeacht het soort relatie, vrouwen maken de eerste stap op Bumble. Bumble erkent het belang van relaties en hoe cruciaal ze zijn voor een gezond, gelukkig leven. Ze hebben hun platform gebouwd rond vriendelijkheid, respect en gelijkheid – en hun gebruikers spelen daarin een belangrijke rol. Bumble houdt zijn gebruikers verantwoordelijk voor hun acties en heeft geen enkele tolerantie voor haat, agressie of pesten. Bumble is beschikbaar in 150 landen. Sinds 2014 heeft Bumble meer dan een half miljard door vrouwen geleide ‘First moves’ en meer dan vier miljard verzonden berichten mogelijk gemaakt. Bumble is gratis en beschikbaar in de App Store en Google Play

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Vier Valentijnsdag in het Conservatoriumhotel