Blog: leuke dingen te doen in Amsterdam dinsdag 13 februari

Blog: leuke dingen te doen in Amsterdam dinsdag 13 februari

Blog: leuke dingen te doen in Amsterdam dinsdag 13 februari

Olympisch Stadion, De Coolste Baan van Nederland

Een schaatsbaan voor iedereen. Een 400 meter schaatsbaan met talloze mogelijkheden voor o.a. recreatieschaatsen, schoolschaatsen, schaats- en curlingclinics, topsport en entertainment. De Coolste Baan van Nederland wordt extra bijzonder met de ISU WK Allround van 9 t/m 11 maart 2018 als spectaculair slotstuk.

Details evenement

Betty Asfalt Complex, Open B.A.C.

Presentatie: Jacques Klöters In samenwerking met Ben Lansink, een van de motoren achter de veelgeprezen en 3 jaar geleden gestopte Open Bak in Theater De Engelenbak, creëren we sinds oktober 2013 inhet Betty Asfalt Complex (B.A.C) op eigen wijze weer een podium voor ambitieuze talenten.

Details evenement

Torpedo Theater, Van Huilenbroecks Pretpaleis

‘Nee Karel, Nee Karel: niet vandaag’. Zij werd in één klap bekend bij het grote publiek met dit lied uit de Schmidt/Bannink musical Met Man en Muis uit 1969, dat wekenlang in op de hitparade stond. Ruim 40 jaar stond ze succesvol op de planken.

Details evenement

TECHNO TRIBE bij de Sugarfactory

Vanaf 23:30 uur tot 06:00 uur komt iedere dinsdag, verenigd door ritme en muziek, de tribe bij elkaar. Geboren uit een gemeenschappelijke passie voor techno en groovy muziek gaan ze iedere dinsdag terug naar de oorsprong van het raven. Iedere editie met verschillende DJ’s.

Details evenement

In verband met een aantal wijzingen in de zogenoemde content strategie van VTA staan er vandaag niet zo veel activiteiten zoals gebruikelijk in dit overzicht. Hier komt spoedig verandering in.

Houdt u de agenda in de gaten voor de activiteiten in de toekomst.

vrijetijdamsterdam.nl