Amsterdam – Leuke dingen doen – zondag 1 juli

Amsterdam - Leuke dingen doen – zondag 1 juli

Amsterdam – Leuke dingen doen – zondag 1 juli

Je kunt nog steeds naar het Holland Festival in Amsterdam. Recent hebben we de laatste voorstellingen online gezet. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

En hieronder allerlei andere leuke activiteiten om zondag 1 juli 2018 in Amsterdam te beleven.

08:00 uur. Bosbaan Amsterdam 

Aegon Koninklijke-Holland beker wedstrijden 2018.

Meer weten >>

10:00 uur Koninklijk Paleis  

Verhalen uit het stadspaleis.

Meer weten >> 

10:00 uur. Amsterdam Museum

Tentoonstelling 50 jaar Paradiso. In de tentoonstelling wordt Paradiso belicht als Amsterdams cultureel erfgoed. Bijna elke muziekliefhebber heeft immers wel een herinnering aan dé Amsterdamse poptempel.

Meer weten >>

10:00 uur. Amsterdam Museum

De Mooiste Stad. Amsterdam door de ogen van Eberhard van der Laan. Vanaf zondag 17 juni tot en met zondag 4 november 2018 is in het Amsterdam Museum de tentoonstelling ‘De Mooiste Stad – Amsterdam door de ogen van Eberhard van der Laan’ te zien.

Meer weten >>

10:00 uur Rembrandtpark Amsterdam 

Een dagje heerlijk chillen in het Amsterdamse Rembrandtpark. Aan te raden, hoor.

Meer weten >>

10:00 uur. De Nieuwe Kerk Amsterdam 

Neem een kijkje bij de imponerende World Press Photo tentoonstelling in de Amsterdamse Nieuwe Kerk.

Meer weten >> 

10:30 uur. Vondelpark

Rosarium 60 jaar. Het Rosarium Vondelpark te Amsterdam bestaat 60 jaar. Dat gaan we vieren op zondag 1 juli 2018 van 10:30 tot 16:30 uur Iedereen is welkom in het Rosarium Vondelpark Amsterdam.

Meer weten >>

12:00 uur. Westergasfabriek

AMCAT. AMCAT is het eerste festival in Amsterdam voor fashion, music en lifestyle. Bezoekers worden bijgepraat over ontwikkelingen op het gebied van streetwear, straatcultuur, kunst, muziek en sport.

Meer weten >>

12:30 uur. Stadshout-paviljoen in het Amstelpark

Met in het voorprogramma pianotalent Toviel van Esdonk.
Cellist Roeland Duijne woont in Amsterdam en Maleisië en speelt over de hele wereld. Bijzonder dat hij tijd kan vrijmaken voor een concert in het Amstelpark. Zijn connectie met Buitenveldert is zijn lespraktijk. Roeland speelt samen met de Japanse pianiste Rië Tanaka romantisch repertoire van de Russische meesters Rachmaninov en Tjaikovski.

Meer weten >>

13:00 uur. Science Park

Evers Staat Op Run 2018. Na het succes van vorig jaar gaan we het dit jaar weer doen: de Evers Staat Op Run! De run is op zondag 1 juli 2018 om 13:00 uur in het Science Park in Amsterdam en staat helemaal in het teken van fun.

Meer weten >>

13:00 uur. Festival Pal Mundo Outdoor 

Op het Arena Park in Amsterdam vindt weer een muziek festival plaats! Onlangs schreven we er een artikel over. Check bij meer weten.

Meer weten >> 

13:00 uur. Festivalterrein Thuishaven 

Jawel, weer een old skool zomereditie bij Thuishaven in Amsterdam. Lekker zonnig festivaldagje!

Meer weten >> 

15:00 uur. De Balie

Oom Lucien, 1914 . Toneellezing door Theatergroep De Kale. Belgische vluchtelingen in Zeeland tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Meer weten >>

15:00 uur. Dansmakers Amsterdam

Dansmakers Amsterdam Welcomes: Double Bill 1 juli. Glittergods/Stigma – Jesús de Vega. HYPER REAL BROMANCE – Nicolas Roses Ponce, Vincent Riebeek. In 72 landen is homoseksualiteit nog altijd wettelijk verboden.

Meer weten >>

15:00 uur. Oosterpark

Keti Koti Festival. Keti Koti, een Surinaams begrip, betekent ‘Verbroken Ketenen’. Het symboliseert de afschaffing van de slavernij op 1 juli 1863 in de toenmalige koloniën Suriname en de Nederlandse Antillen en daarmee de afsluiting van een zwarte periode in de Nederlandse geschiedenis.

Meer weten >>

16:00 uur. Concerto

Agnes Gosling – Live in Concerto Recordstore. Agnes Gosling heeft bij het maken van haar album Caçador wederom samengewerkt met drummer Richard Spaven en bassist Robin Mullarkey.

Meer weten >>

16:00 uur De Hallen

Zingen in De Hallen Amsterdam (De Passage). Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen Amsterdam.

Meer weten >>

17:00 uur. Bijlmer Parktheater

Fotoroute Bijlmer: Cityscapes + Birdmen. Stadsgezichten uit Paramaribo en portretten van Surinaamse vogelmannen in Amsterdam Zuidoost. Een fotoroute en expositie in en om het Bijlmer Parktheater.

Meer weten >>

17:30 uur. Blijburg

Olafs Keus: serie jazzpianisten met Nita Aartsen. Elke eerste zondag van de maand is de keus aan Olaf. Voor deze editie speelt de indrukwekkende Indonesische pianiste Nita Aartsen.

Meer weten >>

18:30 uur. Bostheater

Boslab Theaterfestival. Bostheater & Jonge Makers. Boslab Theaterfestival presenteert deze zomer elf, energieke, dwarse en poëtische voorstellingen en installaties van de theatermakers van morgen.

Meer weten >>

20:00 uur. Nationale Opera

Lessons in Love and Violence. George Benjamin (1960). Na de overweldigende indruk die George Benjamins Written on Skin in 2012 maakte, presenteert De Nationale Opera een nieuwe opera van zijn hand.

Meer weten >>

20:30 uur. Paradiso

Lleno de Flamenco 2018. Lleno de Flamenco is een jaarlijks terugkerend flamencofestival waar ontmoeting en presentatie plaatsvindt tussen professionele dansers,  muzikanten, zangers en andere liefhebbers.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here