Amsterdam – Leuke dingen doen – zaterdag 19 mei

Amsterdam - Leuke dingen doen - zaterdag 19 mei

Amsterdam – Leuke dingen doen – zaterdag 19 mei

09:00 uur. NDSM – IJ-hallen

IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa gelegen in het dichtstbevolkte gebied van Nederland.

Meer weten >>

12:00 uur. Blijburg

Pleinvrees festival am strand. Beleef het beste van ons festival verpakt in een intieme strandsetting op Pleinvrees Festival am Strand; the best of both worlds ONZE ENIGE PLEINVREES-SHOW DEZE ZOMER.

Meer weten >>

12:00 uur. De Hallen (De Passage)

Rembrandt Art Market. Rembrandt Art Market goes West! De Rembrandt Art Market maakt maandelijks een uitstapje van hun vertrouwde Rembrandtplein naar de passage van De Hallen Amsterdam!

Meer weten >>

15:00 en 19:30 uur. Wat We Doen – Station Sloterdijk

MOLLEN. Wat is normaal? En wie bepaalt dat? Op 18 mei ging MOLLEN in première, een locatietheatervoorstelling op station Amsterdam Sloterdijk die gaat over de sociale norm. Omringd door nietsvermoedende reizigers  – wie zijn dat?

Meer weten >>

16:30 uur. Concerto

Davine – Live in Concerto Recordstore. Zaterdag 19 mei zal Davine nummers zingen in Concerto van haar nieuwe album Renaissance!

Meer weten >>

19:30 uur. Cinetol

Kyle Craft. Een troubadour met garagementaliteit, zo valt Kyle Craft te omschrijven. De 29-jarige artiest uit Louisiana bracht zijn debuutalbum ‘Dolls of Highland’ uit in 2006 uit via Sub Pop.

Meer weten >>

20:00 uur. Club Dauphine

Dauphine Dance Night. DJ Alex van Oostrom & Friends. Als er één allround DJ in Nederland is die weet hoe hij zijn publiek moet aanvoelen, dan is het Alex van Oostrom wel.

Meer weten >>

20:00 uur. Frascati

The Well. Regisseur Alexandra Broeder is dit seizoen een verbintenis aangegaan met De Bascule, een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Als theatraal journalist ging zij op zoek naar onvertelde verhalen en dilemma’s die leven bij een groep meisjes.

Meer weten >>

20:00 uur. NDSM

Midnight Market. Midnight Market is een nightlife, fun en design markt met een podium voor nieuw muzikaal talent en theatrale uitingen.

Meer weten >>

20:00 uur. De Appel

Theatricality and Performance in Music. Performance in and as music… Luc Ferrari / Stine Janvin / Takehisa Kosugi. The fourth DNK DAYS event at Broedplaats Lely presents three different ways of dealing with performance in and as music.

Meer weten >>

20:30 uur. Ostade

Baal Brecht Breuker – orkest de ereprijs. Orkest de ereprijs eert Nederlandse componisten van de 21ste eeuw met een eclectisch en onstuimig programma.

Meer weten >>

21:00 uur. Frascati

De Avond van de Rebel. To all you REBELS out there! De rebel lijkt uit een ver verleden. Uit een tijd waarin overmatig okselhaar en het hebben van dromen genoeg waarde hadden om een verschil in deze wereld te kunnen maken.

Meer weten >>

23:00 Club NYX

Iedere zaterdag is het in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat in het centrum van de stad tijd voor een nieuwe versie van Saturgay van 3xNYX in Club NYX.

Meer weten >>

23:00 uur. Blijburg

Pompstation Pleinvrees – de officiële Pleinvrees Festival am Strand after. Pleinvrees en Blijburg maken zich na het festival gezamenlijk boos voor een goed doel.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam

 

Leuke dingen te doen in Amsterdam op vrijdag 18 mei