Amsterdam – Leuke dingen doen – zaterdag 12 mei

Amsterdam - Leuke dingen doen – zaterdag 12 mei
Tuin Rijksmuseum. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – zaterdag 12 mei

13:00 uur. Westergasfabriek

Rollende Keukens. Het Weekend van de Rollende Keukens bestaat 11 jaar! De Westergasfabriek is van 9 t/m 13 mei weer omgetoverd tot een groot foodlovers locatie. Tientallen mobiele eetgelegenheden zullen tot één groot openluchtrestaurant verenigen.

Meer weten >>

11:30 uur. NDSM WERF

Kennismaken met smeden, workshop. IJzer smeden als het heet is, het geheim van de smid, onze taal kent veel uitdrukkingen die met het smeden. Je kan kennis maken met dit zeer oude beroep en zelf aan de slag onder leiding van meestersmid Cees Pronk.

Meer weten >>

13:00 uur. Concerto

DMA’s – Live in Concerto Recordstore. Zaterdag 12 mei spelen de DMA’S live in Concerto en presenteren ze het nieuwe album!

Meer weten >>

16:00 uur. VondelCS

Vondel Klassiek. Prachtige klassieke muziek van Camerata RCO onder het genot van een speciaalbierproeverij. De beste orkestmusici ter wereld leggen uit wat je horen gaat.

Meer weten >>

20:00 uur. Bijlmer Parktheater

Pauwer! | Murth Mossel. Hij is er weer! Helemaal opgeladen voor een nieuwe show! Nóg scherper en nóg grappiger! Never ever de slappe hap! Altijd met power! Zo trots als een pauw!

Meer weten >>

20:00 uur. CREA

Een nieuwe editie van PLANKGASTEN; hét maandelijkse, eigenwijze en creatieve open podium in CREA waar iedereen welkom is, voor en op het podium.

Meer weten >>

20:15 uur. NDSM-Loods

Musical: The Color Purple in de NDSM-Loods. Het boek The Color Purple van Alice Walker won in 1983 de prestigieuze Pullitzer Price.

Meer weten >>

20:30 uur. Ostade

Since I see myself over there. De voorstelling Since I see myself over there onderzoekt aan de hand van documentaireverhalen identiteit in een wereld waarin de mens steeds maakbaarder wordt.

Meer weten >>

20:30 uur. De Roode Bioscoop

Rembrandt Frerichs | Roode Rembrandt Reeks. Pianist Rembrandt Frerichs heeft natuurlijk prachtige kleuren op zijn pallet en hij speelde al met vele artiesten samen.

Meer weten >>

20:30 uur. Dansmakers

New Adventures presents Jesús de Vega & Chai Blaq. Vier weken lang worden studio en theater ingezet als Dansmakers laboratorium.

Meer weten >>

21:00 uur. Noorderlicht café

Tropikali festival. Tropikali is a brand new open-minded festival. Let’s transform industrial Amsterdam North into a small tropikal paradise, with a bold twist.

Meer weten >>

21:00 uur. Club Dauphine

Alderliefste & Friends: Une Soirée Musicale. Verplaats je terug in de jaren zeventig. Michel Fugain heeft een hit met ‘Une belle histoire’, ‘Je t’aime… moi non plus’ wordt een van de succesvolste top 40-hits ooit.

Meer weten >>

21:00 uur. Podium Mozaïek

Concert Suavi. 
Turkse protestliederen. Suavi is een bekende zanger uit Turkije en al bijna 40 jaar actief in de muziekwereld.

Meer weten >>

23:00 uur. Club NYX

Iedere zaterdag is het in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat in het centrum van de stad tijd voor een nieuwe versie van Saturgay van 3xNYX in Club NYX.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam

Leuke dingen te doen in Amsterdam op vrijdag 11 mei 2018