Amsterdam – Leuke dingen doen – vrijdag 7 december

Amsterdam - Leuke dingen doen – vrijdag 7 december
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – vrijdag 7 december

Goedemorgen Amsterdam,

We weten natuurlijk niet hoe het met u zit maar zelf zijn we wel toe aan een lekker weekend! We hebben voor de eerste dag van het weekend weer een aantal tips voor u qua activiteiten in de stad die leuk zijn om te bezoeken!

09:00 uur. Artis. Heeft u weleens een gezellig bezoekje aan Artis gebracht of is het alweer te lang geleden?

Meer weten >>

12:30 uur. Theater Bellevue – BREAKING FAKE NEWS. George & Eran Producties. Een theatrale netflix thriller. Deze voorstelling over veranderende werkelijkheden is een mengeling van satire en bittere ernst, een wervelende zoektocht naar houvast.

Meer weten ->>

13:00 uur. Rai Amsterdam – Masters of LXRY 2018. Masters of LXRY is the most prestigious premium lifestyle event in Europe. Masters of LXRY brengt dit jaar van 6 t/m 10 december de Genius Edition naar de Amsterdamse RAI.

Meer weten ->>

19:30 uur. Club Dauphine. Elke vrijdagavond live muziek in Club Dauphine! Tijdens de Friday Night treden er altijd één of twee artiesten van naam op en laten een aantal nieuwe talenten van zich horen. In de club kan je dineren aan een tafeltje voor het podium of met een drankje in de hand genieten van een hele avond live muziek. Waan jezelf even in een New Yorkse nachtclub waar je ongetwijfeld muzikaal verrast wordt.

Meer weten >>

19:30 uur. Voetbal eredivisie vrouwen: VV Alkmaar – Ajax. Ajax speelt uit tegen VV Alkmaar in Alkmaar op vrijdag 7 december om 19:30 uur

Meer weten ->>

20:00 uur. Amsterdam Roest opent haar deuren weer voor eventjes zodat ze samen kunnen genieten van Juicy Hip Hop, Food & Drinks. Ze gaan dit keer iets later open dan normaal, maar je kunt nog steeds 5 uur lang sippen, tjappen en bouncen!

Meer weten >>

20:00 uur. Internationaal Theater Amsterdam – De stille kracht. De stille kracht (1900) is een visionaire roman die zich afspeelt in Nederlands-Indië en de westerse kolonisator tegenover de ‘stille kracht’ van de Indische cultuur plaatst.

Meer weten ->>

20:00 uur. Zonnehuis – Scotch & Soda. Het Australische Scotch & Soda is een show met de ‘vibe’ van een ruige whiskybar in de setting en sfeer van reizende circussen, welke ‘straight up’ wordt geserveerd.

Meer weten ->>

20:00 uur. Bitterzoet – Nathan Ball. Nathan Ball maakt alt-folk met een zomers maar duister tintje. Mooie soundscapes worden voorzien van de warme stem van Ball, afgewisseld met stevige gitaarpartijen.

Meer weten ->>

20:15 uur. Badhuis Theater – Allo Allo. Synopsis. 
Het is 1942 ,In het op een bestaand Frans dorp gebaseerde plaatsje Nouvion woont René Artois . Hij is de eigenaar van het plaatselijke café samen met zijn vrouw Edith.

Meer weten ->>

20:15 uur. Het Amsterdams Theaterhuis – Troost speelt ‘Vals verlangen’. ‘Vals Verlangen’ is een zeer moderne bewerking van Les Liaisons Dangereuses (oorspronkelijk een Franse briefroman uit de 18e eeuw).

Meer weten ->>

20:30 uur. De Waalse Kerk – De Langste Nacht. De Langste Nacht is een theatraal concert dat speelt in leegstaande kerken door heel Nederland. Project Wildeman en Cappella Amsterdam bundelen hun krachten om rituelen rondom de winterwende te onderzoeken.

Meer weten ->>

20:30 uur. Theater Bellevue – Politiek en Liefde | Eva van Manen. Politiek & Liefde is een muzikaal dagboek. Eva schrijft over het echte leven, over het gevecht met oude denkbeelden en generaties, met de status quo waarin zij zich verhoudt tot mannen, andere vrouwen, tot huidskleur, tot praten en zwijgen.

Meer weten ->>

20:30 uur. Polanentheater – Het Jaar van de Kreeft. Tokodrama speelde Het Jaar van de Kreeft (naar de roman van Hugo Claus) in de Stadsschouwburg Amsterdam. Met 19 amateurspelers. Deze voorstelling is nu omgebouwd naar een voorstelling voor de kleine zaal. Nog steeds met 19 acteurs.

Meer weten ->>

20:30 uur. De Meervaart – Even Worse. Choreograaf Guilherme Miotto zet drie opvallende dansers in een theatrale setting. In ‘Even Worse’ versmelten cutting edge breakdance, experimentele hiphop en hedendaagse dans tot een nieuwe, indringende taal.

Meer weten ->>

23:00 uur. Westergasfabriek (Pacific Parc) – 2 Years of Whap Shoo Whap!. Wap Shoo Wap is het maandelijks hi-energy rock ‘n roll dans feestje van Amsterdam. Deze avond viert Pacific Parc het 2-jarig bestaan! 

Live: The Jackets
Dit dynamische garage-punk trio is bekend voor hun energieke optredens.

Meer weten ->>

23:00 uur. De School. Weer een activiteit voor de mensen die van uitgaan in Amsterdam houden. Mathew Jonson, Lux en Makam komen de boel op zijn kop zetten! Maar waar dan? Bij de School Amsterdam!

Meer weten >>

23:00 uur. Radion. Back to the underground, the place where the magic happens. Met in de line-up dj’s Cinnaman, DJ Overdose, Ici Sans Merci – I.S.M, Subduction, Ffranzz, Merlijn, Butterslut en Floris Rijkenberg.

Meer weten >>

Rest ons niet anders dan iedereen een fijn weekend te wensen!

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here