Amsterdam – Leuke dingen doen – vrijdag 25 mei

Amsterdam - Leuke dingen doen - vrijdag 25 mei

Amsterdam – Leuke dingen doen – vrijdag 25 mei

09:00 uur. Olympisch Stadion

NextGen Amsterdam. Met events zowel in als rondom het Olympisch Stadion, wacht de sportfan opnieuw een fantastische programmering met zeer divers aanbod, variërend van grote finales en toernooien tot aan workshops, clinics en demonstraties op maat.

Meer weten >>

17:00 uur. Concerto

Mattiel – Live in Concerto Recordstore. De Amerikaanse Mattiel Brown, uit Atlanta, Georgia, is een veelzijdig iemand. Ze is een eigenzinnige kunstenares en ontwerper en maakt ook muziek.

Meer weten >>

17:45 uur. De Balie

Extra voorstelling: De Balie kijkt Jane met Jane Goodall i.s.m. het Jane Goodal Instituut. Na een inleidend gesprek met Jane Goodall over haar welbewogen carrière kijken we de prachtige documentaire Jane, waarin we zien hoe Goodall onderzoek doet naar het gedrag van chimpansees in hun natuurlijke leefomgeving.

Meer weten >>

19:30 uur. Theater Bellevue op locatie

DisasterLicious. 
Gebaseerd op epische rampenfilms als Twister en Deep Impact aan de ene kant en de realiteit van het aardbevingsleed in Groningen aan de andere kant creëert YoungGangsters deze zomer een eigen ramp-ervaring.

Meer weten >>

20:00 UUR. Club Dauphine

Friday Night. Elke vrijdagavond live muziek in Club Dauphine! Tijdens de Friday Night treden er altijd één of twee artiesten van naam op en laten een aantal nieuwe talenten van zich horen.

Meer weten >>

20:00 uur. VondelCS

Opera Sessions: Les Contes d’Hoffmann. Hoffman’s Angst, Drank en Vrouwen’. Tijdens Opera Sessions kom je op een prikkelende manier meer te weten over opera. Het is: ogen dicht, oren open en laat het drama maar binnenkomen.

Meer weten >>

20:00 uur. CREA

Richard III – studententoneelverening amsterdam (STA!). “I am a villain, yet I lie. I am not”. 
Richard III, die het fundament heeft gelegd voor de moderne klassieke slechterik.
 Voor dit Engelstalige toneelstuk zijn tien studenten van STA! in de boeiende wereld van Shakespeare gedoken.

Meer weten >>

20:00 uur. Bijlmerpark Theater

Wij gaan het hebben over haar. Vrijdag 25 mei geeft “Wij gaan het hebben over Haar” het publiek een feestelijk ontvangst!

Meer weten >>

20:15 uur. De Kleine Komedie

Diederik van Vleuten – Nog Nooit Vertoond. Een groot scherm. Een stoel. Een glaasje water. Misschien een piano. Meer heeft meesterverteller Diederik van Vleuten niet nodig om in de epiloog van zijn drieluik terug te kijken op zijn familiegeschiedenis.

Meer weten >>

20:30. Frascati

Troupe en Nuit: TEN. de Theatertroep. Troupe en Nuit is een jaarlijkse traditie, waarin de Theatertroep en gasten alles doen wat ze niet kunnen laten.

Meer weten >>

20:30 uur. Brakkegrond

Buko. Abattoir Fermé. Op de stoep van een uitgestorven motel treffen twee drinkebroers (Dominique Van Malder en Tom Vermeir) en de bezorgster van een Chinees restaurant (Sung-im Her) elkaar.

Meer weten >>

20:30 uur. Torpedo Theater

Uit Het Leven Gegrepen – Muzikaal Cultureel Erfgoed door HARRY SLINGER en LUCAS DE BRUIN. Het duo Slinger/de Bruin brengt een liedjesprogramma Uit Het Leven Gegrepen op de planken.

Meer weten >>

23:00 uur. Volkshotel

Felix Nachtcollege in Doka: De kunst van het hallucineren. Wie wel eens een snuif, een slok of een pil heeft gepakt, weet: onze hersenen zijn eenvoudig te misleiden. Maar ook zonder chemische inmenging balanceren we vaak op het randje van de realiteit.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam

Leuke dingen doen in Amsterdam donderdag 24 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here