Amsterdam – Leuke dingen doen – vrijdag 22 juni

Amsterdam - Leuke dingen doen – vrijdag 22 juni
Montelbaanstoren gezien vanaf Waalseilndgracht. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – vrijdag 22 juni

10:00 uur. Amsterdam Museum

De Mooiste Stad. Amsterdam door de ogen van Eberhard van der Laan. Vanaf zondag 17 juni tot en met zondag 4 november 2018 is in het Amsterdam Museum de tentoonstelling ‘De Mooiste Stad – Amsterdam door de ogen van Eberhard van der Laan’ te zien.

Meer weten >>

10:00 uur. Oscam

Expositie Bas Kosters in Oscam. Bas Kosters presenteert wandkleden en tekeningen in OSCAM Met deze expositie haalt OSCAM wederom een toonaangevende kunstenaar naar de Bijlmer.

Meer weten >>

10:00 uur. Amsterdam Museum

Tentoonstelling 50 jaar Paradiso. In de tentoonstelling wordt Paradiso belicht als Amsterdams cultureel erfgoed. Bijna elke muziekliefhebber heeft immers wel een herinnering aan dé Amsterdamse poptempel.

Meer weten >>

13:00 uur. OBA

Modemuze@OBA – Masterclass Fashion Photography. De perfecte foto voor je modeblog of post op social media: hoe doe je dat? Fotograaf Daisy van Knotsenburg leert je beter te kijken.

Meer weten >>

15:00 uur. OBA

Modemuze@OBA – Masterclass Ben ik in beeld?. Als je een blog hebt geschreven, wil je natuurlijk dat het door zo veel mogelijk mensen wordt gelezen. Merel Roze, schrijfdocent en een van de eerste bloggers van Nederland, deelt in deze masterclass haar tips en tricks.

Meer weten >>

17:00 uur. Bijlmer Parktheater

Fotoroute Bijlmer: Cityscapes + Birdmen. Stadsgezichten uit Paramaribo en portretten van Surinaamse vogelmannen in Amsterdam Zuidoost. Een fotoroute en expositie in en om het Bijlmer Parktheater.

Meer weten >>

17:00 uur. Amsterdamse Daklandschap

Rooftop Festival. ROEF is het hoogste festival van Amsterdam. Ontdek de hoogste daken, mooiste uitzichten, theatrale verrassingen, groene innovaties en upcoming bandjes.

Meer weten >>

18:00 uur. NDSM Werf

Ferrotopia: Crypotofood – Manifestatie door atelier van Lieshout. Verandering van spijs doet eten! De mensheid is de natuur gaan overheersen op het moment dat ze haar voedsel ging bereiden.

Meer weten >>

19:30 en 21:00 uur. Torpedo Theater

Rubén Sánchez presenteert: ALICE. RUBÉN SÁNCHEZ (geboren te Leuven, België) is een singer-songwriter en performance-artiest uit Amsterdam, Nederland.

Meer weten >>

20:00 uur. De Meervaart

ROSE stories & Daria Bukvic – Melk & Dadels. Na het succesvolle Nobody Home & Othello maakt regisseur Daria Bukvic samen met ex-parlementariër en schrijver Tofik Dibi Melk & Dadels.

Meer weten >>

20:30 uur. Vondelpark Openluchttheater

LINK Dance Company. LINK Dance Company presenteert  choreografieën van MA-student Emma Fishwick en artistiek leider Michael Whaites. Performing Arts.

Meer weten >>

21:00 uur. Vondelpark Openluchttheater

De Dutch Don’t Dance Division. Dancing Lane. Een gevarieerd en toegankelijk programma wat het publiek verrast en ontroert en het uiterste vraagt van de danstalenten.

Meer weten >>

20:30 uur. De Roode Bioscoop

Oda Spelbos – Aan de grond. “Naar de oorlog rijden of je nachtdienst hebt. Of ik een ponskaart moet indrukken
. Ik was gewend aan verlof eens per jaar
.

Meer weten >>

21:00 uur. De balie

Reggae Vibrations Film: Shashamane. Shashamane is een reis naar het stadje Shashamane in het hart van Ethiopië, 250 km ten zuiden van hoofdstad Addis Ababa, waar een groep Rasta’s leeft op het (platte)land van hun voorouders.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam