Amsterdam – Leuke dingen doen – maandag 28 mei

Amsterdam - Leuke dingen doen - maandag 28 mei
Oude tram in de van Woustraat. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – maandag 28 mei

12:00 uur. Westergasfabriek

Pefect Serve Barshow 2018. Perfect Serve Barshow Amsterdam is hét bartender evenement in Amsterdam. Haal inspiratie uit alle seminars, competities, nieuwe producten en proeverijen. Het evenement is voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van gemixte drankjes!

Meer weten >>

17:00 uur. Spui25

Een ode aan Stephen Hawking. 14 maart 2018 overleed Stephen Hawking. Deze Britse natuurkundige, kosmoloog en wiskundige was een geniale wetenschapper, die ook buiten de wetenschap een grote bekendheid genoot.

Meer weten >>

19:30 uur. Theater Bellevue op locatie

DisasterLicious. 
Gebaseerd op epische rampenfilms als Twister en Deep Impact aan de ene kant en de realiteit van het aardbevingsleed in Groningen aan de andere kant creëert YoungGangsters deze zomer een eigen ramp-ervaring.

Meer weten >>

20:00 uur. Café Thijssen

Het is elke maandag in Café Thijssen quiz avond! Ja want waarom zou je sip zijn op maandag als je ook gewoon kunt lachen.

Meer weten >>

20:00 uur. De Bajes

Live Salsa Sessions van Edsel Juliet. Salsa liefhebbers kunnen terecht in het ‘streat art etablissement’ van De Bajes voor swingende nieuwe wekelijkse Salsa Sessions.

Meer weten >>

20:00 uur. Carré

3js – 10-jarig Jubileum. De 3JS sluiten hun jubileumjaar en tournee af met een eenmalige show in Carré. Zowel Glennis Grace als Edwin Evers staan als gastartiesten naast Jan, Jaap en Jan tijdens deze allerlaatste voorstelling.

Meer weten >>

20:15 uur. De Kleine Komedie

Diederik van Vleuten – Nog Nooit Vertoond. Een groot scherm. Een stoel. Een glaasje water. Misschien een piano. Meer heeft meesterverteller Diederik van Vleuten niet nodig om in de epiloog van zijn drieluik terug te kijken op zijn familiegeschiedenis.

Meer weten >>

20:30 uur. Torpedo Theater

Ronald Hünneman – DE FLUTFILOSOOF . Filosoof en theatermaker Ronald Hünneman is weer eens vrijgezel en begint op Tinder een zoektocht naar een aantrekkelijke vrouw met gevoel voor ironie.

Meer weten >>

23:00 uur. Disco Dolly

Jawel, fijne Amsterdammers. Iedere maandag is het feest bij Disco Dolly. Van elf uur in de avond tot vier uur in de nacht kunnen er lekkere drankjes gedronken worden en kan er heerlijk gedanst worden op de klanken van een DJ.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam.

Leuke dingen doen in Amsterdam zondag 27 mei.