Amsterdam – Leuke dingen doen – maandag 26 november

Amsterdam - Leuke dingen doen – maandag 26 november

Amsterdam – Leuke dingen doen – maandag 26 november

Hallo Amsterdam, wij hebben voor u speciaal voor deze maandag weer een mooi lijstje gemaakt met activiteiten die super leuk zijn om te bezoeken. Maak er een fijne dag van.

Meer weten >>

20:00 uur. Het is elke maandag in Café Thijssen quiz avond! Ja want waarom zou je sip zijn op maandag als je ook gewoon kunt lachen.

Meer weten >>

20:00 uur. De Nieuwe Liefde – Bas Haring en de economie #3: Geld en andere lessen Wat is geld en waar komt het vandaan? Kan de boel volledig instorten? Wat gebeurt er als iedereen een miljoen krijgt?

Meer weten >>

20:00 uur. Paradiso Noord – Julia Holter. Julia Holter bouwt haar muziek op met elektronische en akoestische instrumenten en haar hypnotiserende stem.

Meer weten >>

20:00 uur. Stadsschouwburg – Allemaal mensen. Allemaal Mensen is een nieuwe, avondvullende versie van de avontuurlijke reeks korte festivalvoorstellingen die Marcus Azzini afgelopen seizoen regisseerde.

Meer weten >>

20:00 uur. Bitterzoet – Evidence 26 november. Evidence, de Amerikaanse rapper uit Los Angeles, is voortdurend bezig met het perfectioneren van zijn vak als mc, producent, fotograaf, regisseur en graffitikunstenaar.

Meer weten >>

20:”00 uur. Carré – Callas in Concert – The Hologram Tour. Maria Callas brengt haar grootste klassiekers ten gehore, begeleid door een groots symfonie orkest in Carré. Ruim veertig jaar na haar dood wordt de legendarische operadiva tot leven gebracht door middel van ultramoderne digitale technologie en laserprojectie, voor een live concertervaring met geremasterde originele opnames.

Meer weten >>

20:30 uur. Betty Asfalt Complex – Een avond met lady Felice & Frans Sanders met als hoofdgast: Albert Verlinde. Tijdens deze muzikale talkshow, met Daan van Lanen aan de piano, brengen Lady Felice en Frank Sanders hun meest favoriete repertoire

Meer weten >>

23:00 uur. Jawel, fijne Amsterdammers. Iedere maandag is het feest bij Disco Dolly. Van elf uur in de avond tot vier uur in de nacht kunnen er lekkere drankjes gedronken worden en kan er heerlijk gedanst worden op de klanken van een DJ.

Meer weten >>

Voor langere tijd dagelijks terugkerende evenementen:

En hieronder staan evenementen die al een tijdje plaatsvinden, en ook de aankomende tijd nog zullen plaatsvinden. Scroll gerust even door naar beneden om te kijken of er iets leuks voor u bij staat.

09:00 uur. Stopera doorlopend evenement

NAP Bezoekerscentrum. Met behulp van verschillende partners is het de Stichting NAP gelukt, om een educatief bezoekerscentrum op te richten rondom het NAP monument. Bent u weleens in de Stopera geweest? Wellicht trekt dit u over de streep!

Meer weten >>

09:00 uur. BODY WORLDS doorlopende voorstelling

Volgens de organisatie achter ‘BODY WORLDS The Happiness Project’ domineert de zoektocht naar geluk en liefde onze levens en wordt er stil gestaan wat bepaalt of we gelukkig zijn. Whoop, whoop, breng een bezoekje aan deze doorlopende voorstelling.

Meer weten >> 

10:00 uur. De Nieuwe Kerk t/m 3 februari

“Na jaren van voorbereiding is het dan eindelijk zover. Ruim zestig kunstwerken, eeuwenoud en modern, spectaculair bijeen in de wintertentoonstelling in De Nieuwe Kerk: Het leven van Boeddha, de weg naar nu”, aldus de organisatie van dit event in De Nieuwe Kerk in Amsterdam.

Meer weten >>

10:00 uur. Stedelijk Museum t/m 6 januari 2019

De grote tentoonstelling ‘Amsterdam Magisch Centrum‘ werpt nieuw licht op de grensoverschrijdende ontwikkelingen van die tijd en op het internationale karakter van Amsterdam als laboratorium voor vernieuwingen in kunst en maatschappij. We zijn er zelf nog niet geweest maar gaan binnenkort zeker een kijkje nemen. U ook?

Meer weten >>

11:00 uur. Huis Marseille t/m 2 december

Tentoonstelling van: Hellen van Meene / En alles blijft bestaan wanneer je sterft, Joscha Steffens / Teen Spirit Island, Collectie: Han Singels / Polder Holland en Koos Breukel / Zoon.

Meer weten >>

11:00 uur Tassenmuseum Hendrikje t/m 17 februari 2019

Tentoonstelling Made in Italy bij tassenmuseum Hendrikje. Ciao bello! Ciao bella!

“Wereldwijd is Italiaans design en kleding een begrip. Alles met het label Made in Italy lijkt in trek. Maar wat maakt die tas of die jurk nu zo uitgesproken Italiaans? U komt er achter in dat schattige tassenmuseum Hendrikje dat ook in de tram altijd wordt omgeroepen.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here