Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 29 november

Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 29 november
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 29 november

Goedendag Amsterdam,

Op donderdag begint dat weekendgevoel bij de meeste, met nog maar één dag te werken, toch echt te kriebelen. Sterker nog een hoop mensen zijn op vrijdag al lekker vrij en beginnen zodoende op donderdag al lekker aan het weekend! Lucky ‘bastards’.

Anyway, hoe voor u de vork ook in de steel zit, wij hebben weer een aantal tips met leuke activiteiten in Amsterdam om te bezoeken voor u op een rijtje gezet.

We starten met Warung in de Melkweg! Sinds enkele weken een nieuw initiatief in de uitgang scene in Amsterdam. Dit nieuwe hippe donderdagse feestje met onder andere rap, r&b en house is de moeite waard om eens te bezoeken!

Meer info, check: https://www.facebook.com/events/529231780836097/

Chocoladefans opgelet. Tony’s chocolade feestje vindt plaats op het terrein van de Westergasterrein en u kunt er bij zijn. Er wordt terug gekeken op het afgelopen jaar en vooruit gekeken naar een lekker nieuw chocoladejaar! Dat doen ze met hun serious friends, partnerboeren, chocofans, leveranciers, repenverkopers en Team Tony’s. Het event vindt plaats onder het motto: “Let’s raise the bar voor 100 % slaafvrije chocolade!”

Meer info, check: https://www.facebook.com/events/2135235140084246/

“Elke 5e donderdag van de maand gaan we XXL! More is more! Zet 29 november dubbelgedrukt in je agenda (en skip je plannen op 30 november), want onze allerlekkerste thuisfront DJ’s hebben wat in petto. Niet alleen laten DJ Washington en Jack $hirak je dingen doen in de main. Samen met Colorful Soundsystem, Studio West en ALPHA bezorgen we je een extra brakke vrijdagochtend.

Extra vieze tunes, extra heat. Laat je verstand thuis want inhouden is niet toegestaan”, aldus de organisatie van dit vette feestje in Club NYX.

Meer info, check: https://www.facebook.com/events/707406012967006/

Een mengeling van Wasserette x Hangover x Gymnastiek x Toeval x Backyard Party : BYP x Mélange

zal in de Amsterdamse Bitterzoet het publiek in extase gaan brengen.

Meer info, check: https://www.facebook.com/events/308321163334052/

Hotel Rock Bottom bij CC Amstel. Oftewel een absurde dansvoorstelling over de dwingende druk van de maatschappij waarin falen geen optie is. Wegens succes is een extra voorstelling toegevoegd op zondag 2 december!

Meer info, check: https://ccamstel.nl/

En, dames en heren, jongens en meisjes, ladies and gentlemen, u kunt nog steeds heerlijk rondjes schaatsen op het Rembrandtplein in Amsterdam en vergeet geen oliebol te proeven op de hoek van het plein ze zijn heerlijk.

Meer info, check: https://www.ijsbaanamsterdam.nl/

Heeft u een leuke tip voor de redactie van Vrije Tijd Amsterdam? Wij vernemen dit graag van u. Stuurt u dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

Heeft u een vraag over de stad? Schroom niet en app ons via 06-21222098.

Fijne dag nog allemaal.

vrijetijdamsterdam.nl