Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 19 april

Amsterdam - Leuke dingen doen - donderdag 19 april
Muurschildering in de Blasiusstraat. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 19 april

17:00 uur. Spui25

Democratisering van de kunstkritiek, en dan? Het publiek is steeds vaker een actor in de kunsten. In het theater participeert ze, in het museum cureert ze, met designers ontwerpt ze.

Meer weten >>

17:00 uur. Concerto

Rob Klerkx and the Secret – Live in Concerto Recordstore. Zanger en liedjesschrijver Rob gaat gemiddeld vijf keer per jaar naar Nashville om daar samen met bekende lokale muzikanten (Jeff Bates, Keith Dozier, Ryan Griffin, Jess Brown) aan muziek te werken.

Meer weten >>

19:30 uur. Basketbal eredivisie heren: Groningen – Apollo Amsterdam.

Apollo Amsterdam speelt uit in MartiniPlaza in Groningen.

Meer weten >>

19:30 uur. De Brakke Grond

Open Atelier. Onderdeel van PopArts 2018. Michiel Deprez & Ruben Mardulier verkennen op hilarische wijze de grenzen van circus, kunst, technologie, communicatie en lichaam en geest.

Meer weten >>

20:00 uur. Van Eesteren museum

Van Eesteren Gesprek #64 – Kanaal om de West. Dagelijks varen er vele vracht- en zeilschepen door de binnenstad van Amsterdam. Begin vorige eeuw ontstonden er plannen om de scheepvaart te weren uit de stad, door een kanaal aan te leggen aan de westkant van Amsterdam.

Meer weten >>

20:05 uur. Theater Bellevue

Pop Arts Festival: Babylon. Poppentheater voor volwassenen. Een moderne bijbelse vertelling over de mens tegenover het noodlot, maar ook over doorgaan met leven terwijl anderen sterven.

Meer weten >>

20:30 uur. Cinetol

Tol Tunes. Singer/songwriters Cinetol & Bram van Langen presenteren: Tol Tunes. De maandelijkse akoestische avond in je favoriete Tolbar.

Meer weten >>

20:30 uur. Betty Asfalt Complex

Dubbelcabaret. Met Maarten van den Berg en Lonneke Dort Maarten van den Berg – Alleen Pinguïns zijn zwart-wit.  Als ik loop, loop ik als een pinguïn.

Meer weten >>

21:00 uur. Exit Cafe

Jawel, iedere donderdag is het bij het gay Exit Café in Amsterdam tijd voor Tequilla Thursday. Lekker een tequilla wegslammen voor een spotgoedkoop prijsje.

Meer weten >>

21:00 uur. Frascati

Zonder toestemming. Een avond schaamteloos ongekuist Vaudevilletheater. De eerste vaudeville-theaters in Amerika en Canada verzorgden voorstellingen met iedere avond wisselende artiesten.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam

Leuke dingen te doen in Amsterdam op woensdag 18 april