Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 12 juli

Amsterdam - Leuke dingen doen – donderdag 12 juli
Stadsschouwburg Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 12 juli

10:00 uur. Museum Het Grachtenhuis

Amsterdam: Een andere kijk ‘Een Franse architect brengt de stad in beeld’. Deze zomer is in het museum Het Grachtenhuis de tentoonstelling ‘Amsterdam: een andere kijk te zien.

Meer weten >>

10:00 uur. Pride Amsterdam 2018

Aids in Amsterdam 1981 – 1996. Zeer imposante tentoonstelling over de Aidsperiode in Amsterdam die heel veel slachtoffers kende een grote impact had op de Amsterdamse LGBTQ samenleving.

Meer weten >>

10:00 uur. Stedelijk Museum

De grote tentoonstelling ‘Amsterdam Magisch Centrum’ werpt nieuw licht op de grensoverschrijdende ontwikkelingen van die tijd en op het internationale karakter van Amsterdam als laboratorium voor vernieuwingen in kunst en maatschappij.

Meer weten >>

18:00 uur. VondelCS

TorenkamerEXPO 2018. Vijftig jonge kunstenaars zijn het afgelopen jaar, op initiatief van het AVROTROS-radioprogramma Opium, te gast geweest in de Torenkamer van VondelCS.

Meer weten >>

20:00 uur. Bijlmer Parktheater

Julidans Extended: Master Class Presentation + À Qui Le Tour? “Formidabele” masterclass dans + performance aan de jongeren van UNTOLD.

Meer weten >>

20:00 uur. Carré

Het Pauperparadijs. Het Pauperparadijs vertelt een van de meest dramatische, verborgen geschiedenissen van Nederland. In de 19e eeuw was de armoede in Amsterdam en andere steden enorm.

Meer weten >>

20:30 uur. Theater Bellevue

Anatomia Publica. Julidans. Een absurdistische en humoristische anatomieles over mensen in een relatie. “Choreographer extraordinaire”, noemde een recensent hem.

Meer weten >>

21:00 uur. Stadsschouwburg

Via Kanana. Julidans. Het zijn donkere tijden in Zuid-Afrika. De overwinning op de apartheid heeft niet de verwachte vrede gebracht. Het land wordt geteisterd door criminaliteit en onlusten.

Meer weten >>

LGBTQ uitgaan / nightlife in Amsterdam. Jawel, iedere donderdag is het bij het gay Exit Café in Amsterdam tijd voor Tequilla Thursday. Lekker een tequilla wegslammen voor een spotgoedkoop prijsje.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here