Amsterdam – Leuke dingen doen – dinsdag 27 november

Amsterdam - Leuke dingen doen – dinsdag 27 november

Amsterdam – Leuke dingen doen – dinsdag 27 november

Dag Amsterdam,

Hopelijk gaat alles goed met u! Sinds de 27e van november starten we met onze gratis whatsapp service. Heeft u vragen over Amsterdam stel ze dan gerust aan ons. We streven ernaar binnen een dag te reageren op uw bericht. U kunt een whatsapp bericht sturen naar het volgende nummer: 06-21222098 van Vrije Tijd Amsterdam.

Vandaag, op deze mooie dinsdag is het 27 november en dat betekent de 331e dag van het jaar (332 in schrikkeljaar) van de zogenoemde gregoriaanse kalender! Hierna volgen er nog maar 34 dagen tot het einde van het jaar….

Jawel, terwijl we volop in de sinterklaasperiode zitten, althans diegene die jong kroost hebben rondlopen, gaan we heel stiekem toeleven naar die heerlijke periode rondom de kerst. Dat vinden wij tenminste en hopelijk u ook. We zetten geregeld kerst nieuwtjes in ons blog die we speciaal in het leven hebben geroepen voor de kerst in Amsterdam. Tips blijven van harte welkom. Stuurt u dan a.u.b. een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

Dat gezegd hebbende kunnen we zoals iedere dag weer te kennen geven dat we hieronder voor u een aantal tips van leuke activiteiten om op dinsdag 27 november in Amsterdam te bezoeken voor u op een rijtje hebben gezet. En ook voor de activiteiten zijn tips altijd van harte welkom. Graag net als de kerstnieuwtjes naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

Lekker schaatsen op het Rembrandtplein in Amsterdam. “De wintermaanden zijn weer aangebroken en dat betekent weer winterse gezelligheid in Amsterdam. Schaatsen, glühwein, kleurrijke lampjes en winterse lekkernijen; ook dit jaar vind je de gezellige ijsbaan weer op het Rembrandtplein in Amsterdam. Winterplaza op het Rembrandtplein staat garant voor onvergetelijk Hollands winterplezier”, aldus de organisatie van dit winterse event! En we kunnen het beamen want onlangs zijn we gezellig op visite geweest. U leest het in het artikel, check de link via meer weten hieronder.

Meer weten >>

18:55 uur. Voetbal Champions League heren: AEK – Ajax. Ajax speelt in de groepsfase, groep E, van de Champions League uit tegen AEK Athene in het Olympisch Stadion Spyridon Louis om 18:55 uur. Allereerst wensen we de meegereisde fans een mooie reis toe. Er zijn diverse kroegen in Amsterdam waar u leuk naar de wedstrijd kunt kijken. Recentelijk waren we met VTA te gast bij Riviera Amsterdam en die kroeg kunnen we u van harte aanraden.

Meer weten >>

19:15 uur. Ketelhuis

“Deutsches Kino vertoont recente Duitse films die niet in Nederland worden uitgebracht, maar die wel gezien mogen worden. De films worden altijd even kort ingeleid door een medewerker van het Goethe Institut of het Duitsland Instituut Amsterdam.
Alle films zijn Duits gesproken en zijn voorzien van Engelse ondertitels. De voorstellingen beginnen altijd om 19.15 uur”, is te lezen bij de event info. Wij zeggen: Viele spass!

Meer weten >>

19:30 uur. Voetbal eredivisie vrouwen: Ajax – ADO. Ajax speelt thuis op sportcomplex de Toekomst tegen ADO om 19:30 uur. Jawel, dat terwijl de mannen zich hopelijk aan het plaatsen zijn voor de volgende CL ronde. De Ajax Vrouwen lijken, op basis van een stukje scorebord journalistiek niet geheel in goede vorm te verkeren.

Meer weten >>

19:30 uur. CREA

Kinderen van Aleppo! Tja, dan worden wij, u en ik met onze neus op de feiten gedrukt en realiseren we ons weer hoe gelukkig we ons zelf mogen prijzen met onze vrijheid.

Meer weten >>

20:00 uur. De Balie – Publieke Intellectuelen: Anton de Kom. Karin Amatmoekrim en Sylvana Simons spreken over het gedachtengoed van schrijver en verzetsstrijder Anton de Kom.

Meer weten >>

20:15 uur. Comedy Cafe – Open Podium. Tijdens deze te gekke show boetseren de meesters van de comedy aan hun nieuwste en briljantste grappen, kneden ze de actualiteiten om tot de meest hilarische sketches en nemen ze met een penseelstreek de perceptie op de hak. Even heerlijk een avondje lachen. U wist toch wel dat lachen gezond is?

Meer weten >>

20:15 uur. De Meervaart – Ari Shaffir. Stand-up comedian, podcaster en acteur Ari Shaffir beschrijft zijn comedy als een poppenspel, maar dan viezer en zonder poppen. Een gokje in onze lijst met activiteiten want we zijn zelf nog niet op bezoek geweest. Maar, het lijkt ons de moeite waard om te vereren met een bezoekje.

Meer weten >>

20:30 uur. Betty Asfalt Complex – Open B.A.C. De Open B.A.C is een spannende en afwisselende avond waar u in intieme setting kennis maakt met de eerste try-outs van jong en oud talent. Mooi kijken waar de contrasten tussen jong en oud in bijvoorbeeld denkwijze liggen!

Meer weten >>

20:30 uur. Theater Bellevue – DansClick #20. Dans op Dinsdag, in het deels vernieuwde Theater Bellevue gelegen nabij het Amsterdamse Leidseplein! “Tijdens de 20e jubileumeditie van DansClick laat Korzo het publiek op ludieke wijze kennismaken met de nieuwste generatie talentvolle dansmakers”, aldus de organisatie. Kan een mooi avondje worden dachten wij zo!

Meer weten >>

20:30 uur. De Brakke Grond – Ontroerend Goed £¥€$. Dé interactieve theaterhit van vorig seizoen keert terug voor maar liefst vijf extra voorstellingen. Ontroerend Goed nodigt je uit om in de huid te kruipen van de grootgeld bezitters. Gaat u de zaal uit met de gedachte: “Geld maakt niet gelukkig”, of toch niet…..

Meer weten >>

21:00 uur. Iedere dinsdag bij gay café Queen’s Head een bingo waarbij het lachen, gieren en brullen is. De Queen’s Head zit gelegen op de Amsterdamse Zeedijk. Iedereen is er welkom en er heerst een relaxte sfeer waarbij iedereen zich thuis voelt. Nou, wat let u…. Hop hop op die fiets naar de Zeedijk voor een gezellige avond!

Meer weten >>

23:30 uur. Sugarfactory. Vanaf 23:30 uur tot 06:00 uur komt iedere dinsdag, verenigd door ritme en muziek, de tribe bij elkaar. Geboren uit een gemeenschappelijke passie voor techno en groovy muziek gaan ze iedere dinsdag terug naar de oorsprong van het raven.

Meer weten >>

Nou, hopelijk heeft u inspiratie op kunnen doen! Wij wensen u een lekkere dag toe!

vrijetijdamsterdam.nl