Amsterdam – Leuke dingen doen – dinsdag 11 december

Amsterdam - Leuke dingen doen – dinsdag 11 december
Sloterpark. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – dinsdag 11 december

12:15 uur. Nationale Opera & Ballet – Lunchconcerten op dinsdag. Gratis concert tijdens de lunch. De lunchconcerten in de foyer bieden muziek in kleine bezetting.

Meer weten –>

12:30 uur. Theater Bellevue – BREAKING FAKE NEWS. Een theatrale netflix thriller. Deze voorstelling over veranderende werkelijkheden is een mengeling van satire en bittere ernst, een wervelende zoektocht naar houvast.

Meer weten –>

17:30 uur. Theater Bellevue – De Joodse Raad. Mugmetdegoudentand. Twee jonge acteurs in gesprek over David en Virrie Cohen, en over zichzelf. Over toen en nu.

Meer weten –>

18:00 uur. Bijlmerparktheater – De Rotaryclub Amsterdam-Arena gaat vrijwillig aan de slag voor het Emma kinderziekenhuis in het AMC. De organisatie die zich richt op goede doelen in Zuidoost zet dit jaar in op de vernieuwing van de afdeling neonatologie: de zorg voor te vroeg geboren kinderen. Met de opbrengst van deze benefietavond dragen de mensen die hier aan bijdragen onder andere bij aan de aanschaf van zogenoemde kangoeroestoelen om het contact tussen de ouder en het te vroeg geboren kind te intensiveren. De avond vindt plaats in het Bijlmerparktheater.

Meer weten >>

19:30 uur. Paradiso Noord – Science & Cocktails. In het Engels en halfzittend. Om 19:30 gaan de deuren open voor de cocktails, om 20:30 Peter Sloot en om 21:40 live muziek.

Meer weten –>

20:00 uur. Q-Factory – Countdown Café. Dynamite Blues Band – Jan Akkerman – Silvia + band. In 2013 begon de Dynamite Blues Band als doorstart van de succesvolle Nederlandse blues band Big Blind, nadat zij er voorlopig de stekker hadden uitgetrokken.

Meer weten –>

20:00 uur. Zonnehuis – Muziek – Scotch & Soda. Het Australische Scotch & Soda is een show met de ‘vibe’ van een ruige whiskybar in de setting en sfeer van reizende circussen, welke ‘straight up’ wordt geserveerd.

Meer weten –>

20:15 uur. De Kleine Komedie – The BlueBirds (reprise). Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise. The BlueBirds zingen eigen songs, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in country.

Meer weten –>

20:30 uur. De Meervaart – Deng Boy. Witte Vis Jubileumeditie. Deng Boy viert hun 10-jarig bestaan met een jubileumeditie van hun show ‘Witte Vis’. Met special guests Lucinda Sedoc & Mo El Khamssi.

Meer weten –>

20:30 uur. De Brakke Grond – Maandagavond On Tour. Elke eerste maandag van de maand ontvangt De Nwe Tijd in het café van hun theater gasten, schrijvers en muzikanten. Daarmee bespreken ze maandelijks de toestand in hun leven en de wereld.

Meer weten –>

20:30 uur. Bitterzoet – Black Box Revelation. Het Vlaamse duo The Black Box Revelation maken doorgewinterde rockmuziek: een combinatie van 60’s British Invasion-geïnspireerde popmuziek en garage blues-rock.

Meer weten –>

20:30 uur. Cinetol – Spirit Fest 11 december. In de underground scene wordt Spirit Fest met recht een supergroep genoemd.

Meer weten –>

21:00 uur. Iedere dinsdag bij gay café Queen’s Head een bingo waarbij het lachen, gieren en brullen is. De Queen’s Head zit gelegen op de Amsterdamse Zeedijk. Iedereen is er welkom en er heerst een relaxte sfeer waarbij iedereen zich thuis voelt.

Meer weten –>

21:00 uur. Paradiso Noord – Allan Rayman. Allan Rayman is een singer-songwriter uit Toronto en maakt een mix van alternative R&B, hiphop en grunge.

Meer weten –>

23:30 uur. Sugarfactory. Iedere dinsdag komt, verenigd door ritme en muziek, de tribe bij elkaar. Geboren uit een gemeenschappelijke passie voor techno en groovy muziek gaan ze iedere dinsdag terug naar de oorsprong van het raven. Iedere editie met verschillende DJ’s.

Meer weten –>

vrijetijdamsterdam.nl