Amsterdam – Leuke dingen doen – dinsdag 1 mei

Elke dag komt vrijetijdamsterdam.nl met een bericht
Stadsschouwburg in Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – dinsdag 1 mei

12:00 uur. Arti et Amicitiae

Who are we again. Al is ‘zien en gezien worden’ van alle tijden, het is bijzonder van toepassing op onze eigen tijd. Kunstenaars in deze tentoonstelling nemen ons veranderende mensbeeld onder de loep.

Meer weten >>

16:00 uur. De brakke Grond

Ontroerend Goed. Ontroerend Goed nodigt je uit om in de huid te kruipen van de grootgeldbezitters. De 1%, de superrijken. Diegenen die de touwtjes in handen hebben. De gezichten die we nooit te zien krijgen. Voor één avond neem je in hun stoel plaats, en bepaal jij de koers.

Meer weten >>

20:00 uur. Spui25

Why we cycle: documentary screening and discussion. In cooperation with the Faculty of Social and Behavioural Sciences. To the Dutch, cycling is as normal as breathing.

Meer weten >>

20:00 uur. Stadsschouwburg

Achterland is een scharniervoorstelling in Anne Teresa De Keersmaekers oeuvre. Voor deze voorstelling uit 1990 schreef de choreografe voor het eerst specifiek dansmateriaal voor mannen.

Meer weten >>

20:30 uur. Betty Asfalt Complex

Het Betty Asfalt Complex (B.A.C) creëert op eigen wijze weer een podium voor ambitieuze talenten op het gebied kleinkunst, muziek, cabaret, varieté en wat je verder nog op een podium kan doen.

Meer weten >>

20:30 uur. De Balie

Zijn terroristen ook verzetsstrijders? De Week van Herdenken vol Leven. Tijdens dit programma spreken we met Tom Polnaija, een van de kapers van de basisschool in Bovensmilde.

Meer weten >>

23:30 uur. Sugarfactory

Vanaf 23:30 uur tot 06:00 uur komt iedere dinsdag, verenigd door ritme en muziek, de tribe bij elkaar. Geboren uit een gemeenschappelijke passie voor techno en groovy muziek gaan ze iedere dinsdag terug naar de oorsprong van het raven. Iedere editie met verschillende DJ’s.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam

Leuke dingen te doen in Amsterdam op maandag 30 april