Amsterdam - Leuke dingen doen – 2e Kerstdag 2018
Reus bij ingang RAI Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – 2e Kerstdag 2018

Juppie! Het is tweede kerstdag in Amsterdam! En natuurlijk in de rest van Nederland!

10:00 uur. RAI Amsterdam – Het Amsterdamse Winterparadijs 2018. Ervaar de Ultieme Winterbeleving als nooit tevoren. Dit jaar opent het Winterparadijs de deuren naar een beter en groter winterevenement dan ooit tevoren!

Voor meer details zie evenement RAI Amsterdam – Het Amsterdamse Winterparadijs 2018

10:00 uur. Museumplein – De leukste ijsbeleving van Nederland. Het Museumplein in Amsterdam is weer omgetoverd tot de mooiste ijsbeleving van Nederland. Je kunt onder de replica van de Magere Brug door schaatsen op de schaatsbaan.

Voor meer details zie evenement Museumplein – De leukste ijsbeleving van Nederland.

11:00 uur. Museumplein – Kerstmarkt – Ice*Village. De leukste kerstcadeau’s vind je van 14 t/m 26 december op de knusse kerstmarkt bij de ijsbaan. Van kleding tot accessoires, van wafels tot haute-cuisine en van kerstbomen tot kerstkransjes.

Voor meer details zie evenement Museumplein – Kerstmarkt – Ice*Village.

Wist u dat u op tweede kerstdag van een schitterend en gratis te bezoeken lunchconcert in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam kunt genieten? 

12:00 uur. Rederij ’t IJ. Stap Tweede Kerstdag 2018 aan boord in Amsterdam en vaar mee op deze gezellige KerstCruise over het IJ. Even weg van de kerst-stress en gewoon genieten van het varen, lekker eten en de gezelligheid aan boord. Tijdens deze speciale kerstvaartocht wordt de lunch in 5 gangen uitgeserveerd waarbij u aan lange tafels kunt aanschuiven maar ook lekker kunt rondlopen om van het uitzicht over het water te genieten. Ondertussen branden de lichtjes in de kerstbomen en kunt u genieten van een gezellige, ontspannen kerstsfeer. Wilt u er op uit met de kerst in Amsterdam? Vaar dan mee en beleef de Kerst op ’t IJ!

Check voor meer info de website van Rederij ’t IJ

12:30 uur. Theater Bellevue – BREAKING FAKE NEWS. Een theatrale netflix thriller. Deze voorstelling over veranderende werkelijkheden is een mengeling van satire en bittere ernst, een wervelende zoektocht naar houvast.

Voor meer details zie evenement Theater Bellevue – BREAKING FAKE NEWS

13:00 uur. Westergasfabriek – Circus Zanzara. Voor de 11e keer komt Circus Zanzara in de kerstvakantie naar de Westergasfabriek. Bij Zanzara is er garantie voor spektakel in huiselijke sfeer; hoe klein groots kan zijn. Met acrobaten uit alle werelddelen en een geweldig live muziekensemble.

Voor meer details zie evenement Westergasfabriek – Circus Zanzara

Wist u trouwens dat u samen met vrienden en familie op tweede kerstdag van een royale muziakale kerstbrunch in de legendarische Raadzaal van The Grand kunt genieten en ondertussen plezier kunt  beleven aan live jazz muziek van Joyce Stevens & Mijne Heeren?

13:30 uur. Zonnehuis – Theater: Kerstfeest in de Jordaan. In Kerstfeest in de Jordaan blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel met veel plezier terug op de mooie en gezellige kerstdagen in de Jordaan.

Voor meer details zie evenement Zonnehuis – Theater: Kerstfeest in de Jordaan

15:00 uur. De Meervaart – Bonte Avond in De Meervaart. Tijdens de kerstvakantie opent De Meervaart haar deuren en nodigt u van harte uit de donkere dagen van het jaar samen te beleven.

Voor meer details zie evenement De Meervaart – Bonte Avond in De Meervaart

Wist u dat u op tweede kerstdag op de buitenplaats van Wester-Amstel van een prachtig kerstconcert kunt genieten en tegelijkertijd een frisse neus kunt halen? 

20:15 uur. De Kleine Komedie – Beeldenstorm- Oudejaars 2018 | Dolf Jansen. Een terugblik op een jaar vol omvallende standbeelden en fout-Hollandsche helden. Maar ook: dat wat we elke dag, 24/7, over ons heen krijgen. Op een sokkel van humor en poëzie. Een echte Oudejaars.

Voor meer details zie evenement De Kleine Komedie – Beeldenstorm – Oudejaars 2018

22:00 uur. Queer Uitgaan Amsterdam / Queer Nightlife Amsterdam. VRANKRIJK WTF woensdag. Georganiseerd door Drag Queers Amsterdam. Elke woensdag brengt een nieuw thema en een nieuwe performance met zichtbare bijzondere culturele diversiteit.

Voor meer details zie evenement Queer Uitgaan Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – 1e Kerstdag 2018

Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 27 december